medrek.se

Sjuksköterska till Hjärtintensiven och Hjärtavdelning 1, Solna

Ansök nu

Sjuksköterska till Hjärtintensiven och Hjärtavdelning 1, Solna

Hjärtavdelningen på Plan 11 bedriver högspecialiserad hjärtsjukvård, främst mot kranskärl, arytmiutredningar- och behandling, hjärtsvikt, hjärtklaffssjukdom med utredning och behandling av vuxna med medfödda hjärtfel. Vi arbetar med elektiv, subakut och akut vård. I vår verksamhet pågår fortlöpande forskning och utveckling av metoder och material. Inom många ingrepp är vi ledande inom landet och det pågår kontinuerlig utveckling.

Vi erbjuder

◾ Möjligheten till att arbeta med högspecialiserad vård på ett av Europas största

    universitetssjukhus!

◾ Introduktionsutbildning.

◾ Vi tillhandahåller yrkesmässig handledning och mentorskap för nyexaminerade!

◾ Dubbel Natt-OB: (gäller även natt på helg och storhelg).

◾ Möjlighet att gå specialistsjuksköterskeprogrammet med inriktning mot

    hjärtsjukvård (60 hp), studierna bedrivs på halvfart och du behåller din grundlön

    under studietiden.

◾ Möjlighet till att ansöka om personalbostad.

◾ Kvarstannandebonus vilket innebär 40 timmar extra i tidbanken, som kan tas ut i

    ledighet eller pengar, om man jobbar mer än ett år.

Vi erbjuder även friskvård och har en egen hälsoinspiratör som leder olika pass i vårt

egna personalgym.

 

Om tjänsten

Den gemensamma vårdenheten på NKS bedriver HIA-vård, akut hjärtsjukvård samt elektiv verksamhet vilket kräver kvalificeradpersonal dygnet runt så vi söker personal både till dag/kväll samt natt. Arbetet är självständigt och omväxlande. Det finns goda utvecklingsmöjligheter inom temat.

I arbetsuppgifterna ingår, förutom sedvanliga sjuksköterskeuppgifter, fortlöpande

observationer, noggrann övervakning samt omvårdnad av hög kvalitet.  Vi söker främst heltider men även du som är intresserad av deltid eller timmar är för oss intressant.

 

Vi söker

Vi söker dig som är initiativtagande och flexibel, har god samarbetsförmåga samt tycker

om kompetensutveckling. Du känner dig trygg i din yrkesroll och har en positiv

grundinställning.

Du är lugn, stabil, välorganiserad, kan prioritera och agera på ett sätt som skapar

förtroende.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Kvalifikationer 

Krav:  Legitimerad sjuksköterska, helst med erfarenhet från HIA, IVA, CIVA vård.

Meriterande:  Erfarenheter av interventionsarbete är meriterande.


För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

- Bevis om specialistkompetens  

- Bevis om medicine doktorsexamen  

- Bevis om docentur  

 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

 

Tema Hjärta och Kärls vision är att vara ett nav och kunskapscentrum för patienter i behov av högspecialiserad vård. Temat jobbar integrerat med specialiteter, vård, forskning och utbildning. Vi erbjuder patienter vård inom samtliga områden som berör hjärta och kärl, och vi är ledande i Norden när det gäller att tillämpa och utveckla nya, mer skonsamma minimalinvasiva metoder för att bedriva högspecialiserad hjärtsjukvård.  

Temat består av cirka 450 medarbetare. Vi har fyra patientområden inom hjärtsvikt och medfödda hjärtfel: kranskärls- och hjärtklaffsjukdom, arytmi och kärlsjukdom. Inom dessa finns nio patientflöden och en gemensam vårdavdelning. Vården bedrivs både i Solna och Huddinge. Arbetet utförs i nära samarbete med specialiserade funktionsområden inom framförallt Perioperativ Medicin och Intensivvård, Bild och Funktion samt Hälsoprofessioner. Tillsammans följer vi patienten genom hela flödet. 

 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

 

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Sjuksköterska till Hjärtintensiven och Hjärtavdelning 1, Solna

Karolinska Universitetssjukhuset