medrek.se

Vi erbjuder 

Vi erbjuder dig en arbetsplats full av glädje och engagemang med stora möjligheter att utvecklas och specialisera dig inom flera, tycker vi, mycket intressanta och specialiserade områden. Du får möjlighet att vara med och utveckla vården för barnen som vårdas på våra avdelningar; barnregionvård, barnkirurgi eller barnonkologi. Vi vårdar barn och ungdomar från Stockholm och hela Sverige.  

För att du ska känna dig trygg i arbetet och tycka att det är roligt att arbeta hos oss erbjuder vi en lång introduktion som är anpassad efter dina tidigare erfarenheter. Vi har ett stort fokus på utveckling och utbildning. Du har goda möjligheter till kompetensutveckling som till exempel specialistutbildning eller handledarutbildning. Är du en nyligen examinerad sjuksköterska erbjuds du pediatrisk utbildning och handledning i grupp tillsammans med andra nyutexaminerade sjuksköterskor i Astrid Lindgrens barnsjukhus kliniska basår.  

För varje år du stannar hos oss får du en kvarstannadebonus i form av en veckas (40 timmar) ledig tid. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och arbetar med hälsosamma scheman. 

Om tjänsten 

Vi inom patientområdet Högspecialiserad barnkirurgi och barnmedicin Astrid Lindgrens Barnsjukhus, Karolinska Universitetssjukhuset söker dig som har ett stort intresse för barn, ungdomar och specialiserad sjukvård. 

Vårt patientområde omfattar tre vårdavdelningar, flera dagvårdsavdelningar och mottagningar både i Solna och i Huddinge. Våra patienter är i åldrarna från nyfödd till det år de fyller 18. De utreds och behandlas för akuta, medfödda eller kroniska sjukdomar och vi möter dem ofta under många eller långa perioder i deras liv.  

Du är en del av ett team som består av sjuksköterska, läkare och undersköterska samt samarbetar med många andra professioner utifrån barnets behov. Här möter vi individen och arbetar personcentrerat utifrån varje barn och dess familj. 

Våra olika avdelningar 

Barnkirurgisk avdelning plan 11 är en del av Nya Karolinska Universitetssjukhuset i Solna. På vår avdelning bedrivs högspecialiserad sjukvård inom barnkirurgi , urologi samt gastromedicin. Avdelningen består av fem flöden : plastikkirurgi, mag-tarm, gastromedicin och thorax, trauma och kärl.  

Barnonkologisk avdelning ligger på plan 12 i Nya Karolinska, Solna. Vi är ett av Sveriges sex barnonkologiska centra som behandlar barn och ungdomar med cancer. Hit kommer även barn som behandlas för koagulationssjukdomar. Vi arbetar mycket med forskning och en klinisk prövningsenhet ligger intill avdelningen.  

Barnregionvårdsavdelning K86 finns på Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge. Hit kommer barn och ungdomar med njur- lever-, blod och immunbristsjukdomar. Här vårdas barn som genomgått stamcellstransplantation, lever- eller njurtransplantation. Hit kommer även patienter som behöver dialys. 

Anmäl gärna ditt intresse eller kontakta oss så berättar vi mer om våra verksamheter! 

Anställningsform: 

Tillsvidareanställning.  

Hos oss kan du välja om du vill arbeta dag/kväll, natt eller blandad dag och natt. Vi arbetar två helger av fem. Vid tätare helgtjänstgöring eller om du jobbar nätter tjänar du in tid, pengar eller extra pensionsavsättning.  

Vi söker 

Vi söker sjuksköterskor med stort intresse för barnsjukvård.  

Är du specialistsjuksköterska, eller har erfarenhet av barnsjukvård, är det meriterande och värdefullt. 

Du har en empatisk förmåga och personlig mognad för att möta barn med livslånga sjukdomar och deras familjer. Vi värdesätter att du är positiv, engagerad och att du gärna delar med dig av dina erfarenheter och kunskaper. Du vill ha ett arbete där du arbetar självständigt och tar eget ansvar och där god kommunikation och samarbetsförmåga med barn, familjer och andra yrkesgrupper är utomordentligt viktigt.  

Kvalifikationer 

Legitimerad sjuksköterska eller specialistsjuksköterska barn och ungdom, intensivvård eller onkologi. 

Välkommen med din ansökan! 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (samtliga bilagor ska bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

- Bevis om specialistkompetens  

-----

Tema Barn- och Kvinnosjukvård med 3200 medarbetare är verksamma inom sex patientområden och två intertematiska funktionsområden. Vård bedrivs på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna och i Huddinge samt på Danderyds sjukhus. Temat är organiserat i 25 patientflöden och cirka 160 patientgrupper inom barn- och kvinnosjukvård.  

Till oss kommer de allra svårast sjuka barnen från hela landet. Vi vårdar barn med kroniska sjukdomar och akuta tillstånd samt tar hand om för tidigt födda barn. Temats kvinnosjukvård innefattar områden som graviditet och förlossning, gynekologi och reproduktionsmedicin. Temat har cirka 310 000 patientbesök per år, varav 105 000 akuta besök. Varje år sker cirka 8 500 förlossningar. Barn- och Kvinnosjukvård har en omfattande klinisk forskning, utveckling och undervisning med brett internationellt samarbete. 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Sjuksköterska till högspecialiserad barnkirurgi och barnmedicin

Regioner
Utgår

2018-11-04

Ansök nu

Dela detta jobb