medrek.se

Sjuksköterska till högspecialiserad barnneurologi och ortopedi

Ansök nu

Sjuksköterska till högspecialiserad barnneurologi och ortopedi

Du behövs på BRON= Barnreumatism, ortopedi och neurologi. Vi söker nu efter en sjuksköterska/barnsjuksköterska som vill bli en del i vårt glada gäng. 
 
Vi erbjuder

Följ med oss på en resa där du både kommer att utvecklas yrkesmässigt och även få växa som person! Vi kan bjuda på en fartfylld vardag där den ena dagen inte är den andra lik. 

Du får kompetensutveckling, interna utbildningar och kurser samt en gedigen introduktion på nio veckor.

Om tjänsten
På Barnavdelning Plan 10 på Karolinska Universitetssjukhuset vårdar vi till exempel barn med frakturer och andra ortopediska åkommor, neurokirurgiska åkommor och neurologiska sjukdomar. Vi vårdar barn som varit med om stora eller små trauman samt barn i behov av annan typ av vård som till exempel enklare kirurgiska ingrepp eller reumatiska tillstånd. Vid högt tryck vårdar vi även med barn med andra medicinska diagnoser.

Hos oss finns mycket skratt och glädje, även när det ibland känns tufft. Du kommer att arbeta i team och ha ett nära samarbete med dina kolleger. Vi som arbetar på avdelningen är läkare, sjuksköterskor, barn-/undersköterskor, bemanningsassistenter, omvårdnadschefer, medicinska sekreterare och köksansvarig. Vi har också fysioterapeuter, arbetsterapeuter, dietist, kurator, lekterapeut och psykolog som är knutna till avdelningen.

Arbetstider: 
Som sjuksköterska på avdelningen kommer du att arbeta dag, kväll och natt. Vi arbetar 2 av 5 helger. 

Vi söker
Dig som är legitimerad sjuksköterska/barnsjuksköterska och vill jobba utifrån vår hjärtefråga - att alltid sätta barnen och deras familjer först. 
 
Varmt välkommen att söka till oss! 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

  1. Personligt brev  
  2. CV
  3. Övriga bilagor ( bilagor bifogas i förekommande fall)  
    - Yrkeslegitimation  
    - Bevis om specialistkompetens  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Till oss kommer svårt sjuka barn från hela landet. Vi vårdar barn med kroniska sjukdomar, medfödda missbildningar, olika akuta tillstånd och tar hand om för tidigt födda barn. Temat bedriver specialiserad och högspecialiserad vård, och har ett rikssjukvårdsuppdrag för viss avancerad barn- och ungdomskirurgi.

Med ca 2200 medarbetare är Tema Barn - Astrid Lindgrens Barnsjukhus verksamt inom sju medicinska enheter och fyra omvårdnadsområden. Temat är organiserat i 20 patientflöden och ca160 patientgrupper inom barnsjukvårdsområdet.

Vi tar emot ca 180 000 patientbesök per år, varav 55 000 akuta besök och har en omfattande klinisk forskning, utveckling och undervisning med brett internationellt samarbete. Vård bedrivs på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna och i Huddinge samt på Danderyds sjukhus.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte, på grund av GDPR. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Sjuksköterska till högspecialiserad barnneurologi och ortopedi

Karolinska Universitetssjukhuset