medrek.se

Sjuksköterska till högspecialiserad kirurgisk vårdavdelning

Regioner
Utgår

2022-05-20

Ansök nu

Sjuksköterska till högspecialiserad kirurgisk vårdavdelning

Är du intresserad av att arbeta med högspecialiserad kirurgi i en öppen och stimulerande miljö? Då är du varmt välkommen att söka till oss på Bäckenkirurgi 8!

Om oss
På avdelning Bäckenkirurgi 8 vårdas vuxna patienter med gynekologisk eller kolorektal cancer. Patienterna kommer från hela Sverige och genomgår avancerad, högspecialiserad kirurgi.

Vårdavdelningen har 20 vårdplatser och är öppet dygnet runt veckans alla dagar. Hos oss får du möjlighet att arbeta med högspecialiserad kirurgi tillsammans med andra sjuksköterskor, undersköterskor, läkare och fysioterapeuter. Avdelningen har också en sjuksköterskeledd inskrivningsmottagning, där du som sjuksköterska har egen mottagning för patienter som planeras för operation.

Arbetsgruppen är blandad, både sett till kön, ålder och erfarenhet. Flera av sjuksköterskorna är specialistutbildade inom kirurgisk vård Vi är stolta över att vara en del av universitetssjukvården och ser det som en självklarhet att kontinuerligt arbeta med och ge förutsättningar för kvalitetsutveckling, utbildning och forskning.

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi erbjuder ett stimulerande och mycket lärorikt arbete som sjuksköterska. Du kommer att få jobba med högspecialiserad och avancerad postoperativ vård i en miljö som värdesätter och ger förutsättningar för såväl individuell som verksamhetens utveckling.

 • Som ny sjuksköterska hos oss får du en introduktion på åtta veckor.
 • Inom Tema cancer har vi ett mentorskapsprogram, vilket ger möjlighet för dig som vill utvecklas inom området och i din roll som sjuksköterska.
 • Kompetensutveckling genom veckovisa föreläsningar på avdelningen.
 • Möjlighet att gå handledarutbildning.
 • Möjlighet att gå specialistutbildning.

Möjlighet att arbeta treskift kan erbjudas om intresse finns. Vår ambition är att vara lyhörda inför dina behov i schemaläggningen och tillsammans hitta lösningar som passar både dig och verksamheten!

Läs mer om våra förmåner här.

Om tjänsten
Som sjuksköterska leder, planerar och organiserar du den pre- och postoperativa omvårdnaden kring patienten i nära samarbete med undersköterska och läkare. I teamet ansvarar du som sjuksköterska för 4-5 patienter tillsammans med två undersköterskor.

Vårt mål är att du kontinuerligt ska kunna utvecklas i din roll som sjuksköterska, därför har vi stort fokus på lärande, lång introduktion och avsatt tid för individuell kompetensutveckling och utvecklingsarbete.

För dig som är intresserad av tjänsten samt söker den finns möjlighet till hospitering. Vi uppmuntrar kommande medarbetare att komma och träffa blivande kollegor, se miljön och skapa sig en egen uppfattning av arbetsplatsen.

Vi söker
Vi söker dig som:

 • är trygg i dig själv. Du kan anpassa dig till vad omgivningen kräver. Du reflekterar kring och strukturerar ditt arbete med bibehållet lugn.
 • har lätt för att sätta dig in i andras situation. Du lyssnar, förstår och visar hänsyn.
 • arbetar enligt en tydlig process. Du organiserar och planerar ditt arbete och slutför det som påbörjats samt håller deadlines.
 • har god förståelse för hur man tar till sig kunskap. Du anpassar ditt sätt att förmedla ditt budskap till mottagaren.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Kvalifikationer
Krav: 

 • Legitimerad sjuksköterska med erfarenhet från akutsjukvård, företrädesvis inom kirurgi.

Meriterande: 

 • Specialistutbildning inom kirurgisk vård.

Vill du veta mer?
Hör av dig till omvårdnadscheferna Elin Blomdahl 072-584 08 09 eller Lovisa Johansson 072-584 06 84


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Cancer
Tema Cancer är ett av de största områdena inom sjukhuset. Verksamheten bedrivs huvudsakligen i Huddinge och Solna, men även på Danderyds sjukhus. Våra medarbetare utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdom.

Genom att arbeta med värdebaserad vård där multiprofessionella och multidisciplinära team samarbetar strävar vi efter resultat som gör skillnad för våra patienter. Ett nära samarbete med Karolinska Institutet gör att vi även kan bedriva omfattande patientnära klinisk forsknings- och utbildningsverksamhet.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

Sjuksköterska till högspecialiserad kirurgisk vårdavdelning

Karolinska Universitetssjukhuset