medrek.se

Sjuksköterska till Hörsel- och Balansmottagningen, Diagnostik

Regioner
Utgår

2021-03-07

Ansök nu

Sjuksköterska till Hörsel- och Balansmottagningen, Diagnostik

Om verksamheten 
Hörsel- och Balansmottagningen i Solna utreder och diagnostiserar hörsel- och balansbesvär på både vuxna och barn. Hörsel- och Balansmottagningarna för Diagnostik finns idag i Huddinge och i Solna. Under 2022 planerar vi för utflytt från våra nuvarande lokaler i Solna och kommer flytta in i nyrenoverade lokaler i Huddinge tillsammans med vår andra diagnostikenhet. 
 
Vi har ett nära samarbete med mottagningen för Barnhörselhabiliteringen och  Hörselrehabiliteringen på Rosenlund som efter diagnostisering är nästa instans för våra patienter. På Hörsel- och Balansmottagningen arbetar vi tvärprofessionellt mellan audionomer, läkare, ingenjörer, undersköterskor, sjuksköterska, medicinska sekreterare och vårdadministratörer. 

Vi söker nu en sjuksköterska till vårt fantastiska team.
 
Om tjänsten
Arbetet som sjuksköterska hos oss innebär en fantastisk möjlighet till omväxlande arbete. Som sjuksköterska på Hörsel- och Balansmottagningen ansvarar du för väntelistan för hörselpatienter, telefontid och läkemedel. I arbetet ingår sedvanliga arbetsuppgifter vid läkarmottagning och även viss del arbete i reception/kassa.

Du kommer även ansvara för uppföljning av att hygien- och säkerhetsföreskrifterna efterföljs samt medverka i forsknings- och utvecklingsarbete. Placeringen är i huvudsak i Solna men arbete i Huddinge och Rosenlund kan förekomma. För att du som nyanställd ska få en bra start i ditt nya arbete lägger vi stort fokus på en bra anpassad introduktion.
  
Vi söker dig som...
- Samarbetar för att nå gemensamma mål och tar egna initiativ.
- Är säker och stabil i osäkra sammanhang. Du litar på din egen förmåga och har mod att agera efter din egen övertygelse. 
- Är trygg i dig själv. Du finner dig i en föränderlig vardag och strukturerar ditt arbete med bibehållet lugn.
- Förstår din roll och ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.

Arbetet kräver förmåga till både självständigt arbete och arbete tillsammans med andra vilket ställer krav på god social kompetens. Vi värdesätter att du har ett aktivt deltagande i din egen läroprocess och i utvecklandet av vår verksamhet.

Stor hänsyn tas till personliga egenskaper och lämplighet.

Kvalifikationer 
Krav:
- Legitimerad sjuksköterska
- Erfarenhet av att ha arbetat som sjuksköterska.
 
Meriterande:
- Vi ser gärna att du har erfarenhet från hörsel- eller ÖNH-vård, men annan vårdyrkeserfarenhet kan också vara meriterande.
- Erfarenhet av TakeCare 
 
Om rekryteringsprocessen
Urval och intervjuer kan komma att ske löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Personligt brev (frivilligt)
3. Yrkeslegitimation 
4. Examensbetyg från sjuksköterskeutbildningen

OBS! Du behöver bifoga dina examensbetyg från sjuksköterskeutbildningen för att din ansökan ska ses som komplett!

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning. Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret. 

Kontroll av arbets- och uppehållstillstånd kommer att ske i samband med intervju.

Tema Akut och reparativ medicin består av fem medicinska enheter (Akut, Trauma/akutkirurgi och ortopedi, Plastikkirurgi och kraniofaciala sjukdomar, Öron-näsa-hals och hörsel och balans, samt Transplantation), två omvårdnadsområden (Solna respektive Huddinge) och en vårdadministrativ enhet.

Tema Akut och reparativ medicin fokuserar både på akutsjukvård med komplett omhändertagande av den akut sjuka patienten samt högspecialiserad vård. I uppdraget ingår även att säkerställa forskning och utbildning inom dessa områden.

OBS: Vi kommunicerar främst med e-post från vårt rekryteringssystem. För att säkerställa att alla mejl kommer fram rekommenderar vi följande:
- när du får bekräftelsemejl på din ansökan, spara avsändaren som kontakt
- se över dina filterinställningar för skräppost
- hålla utkik i din skräppost.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Dela detta jobb

Sjuksköterska till Hörsel- och Balansmottagningen, Diagnostik

Karolinska Universitetssjukhuset