medrek.se

logga

Sjuksköterska till Hudmottagningen

Regioner
Utgår

2021-01-17

Ansök nu

Sjuksköterska till Hudmottagningen

Har du erfarenhet av att arbeta med patienter som har hudsjukdomar, se hit! Gillar du dessutom att arbeta självständigt och värderar ett gott samarbete?

Om tjänsten 
Hudmottagningen är i dagsläget ett team på 14 medarbetare läkare, sjuksköterskor undersköterskor och sekreterare. Vi behöver nu förstärka vårt team med en sjuksköterska under ett års tid. Du blir en viktig del i teamet och kommer att samarbeta med både läkare och undersköterskor. Vi tar emot patienter med allehanda hudsjukdomar, bensår och hudtumörer, där specialistvård behövs. 

Arbetsuppgifter 
Som sjuksköterska kommer du att utföra varierande arbetsuppgifter vilket gör det viktigt att du som person är flexibel och självgående. I tjänsten ingår även övrigt mottagningsarbete. Vi utför många olika behandlingar och även mindre operationer.

Arbetet som sjuksköterska på mottagningen innefattar patientnära kontakt med självständiga sjuksköterskebesök, läkemedelsbehandlingar, bensår och såromläggningar, telefonrådgivning och bokningar samt assistans på konsultuppdrag på sjukhuset. Arbetsgruppen har ett bra samarbete och vi har roligt tillsammans.

Arbetet är förlagt till dagtid på mottagningen, måndag till fredag.

Vi söker dig som är
Legitimerad sjuksköterska med yrkeserfarenhet inom hud

Svenska C1 är ett krav

Meriterande:

  • erfarenhet av hudsjukdomar

  • erfarenhet av sår och bensår

  • erfarenhet av kvalificerad patientrådgivning

  • erfarenhet från öppenvård

  • flerspråkig

Som person är du självgående och arbetar enskilt utan problem och värdesätter samarbete med kollegor och patienter. Då du har daglig kontakt med patienter så ser vi att du är tillmötesgående och har en mycket god kommunikativ förmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Frågor om tjänsten besvaras av:
Karin Popovic Silwerfeldt, tf Klinikchef Hudmottagningen

Telnr: 08-123 564 80

Tove Nyås, HR-partner

Telnr: 08-123 562 63

Facklig representant:

Vårdförbundets fackexpedition, 08-123 570 70

Övrig information 
Startdatum: Tillträde snarast enligt överenskommelse

Slutdatum: 31 oktober 2021 med möjlighet till förlängning.

Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Dela detta jobb

logga
Sjuksköterska till Hudmottagningen

Danderyds Sjukhus AB