medrek.se

-->

Vi söker dig, sjuksköterska, som vill jobba med huvud, hals, lunga och hudcancer.

Vi erbjuder

- Individuellt introduktionsprogram på 4-5 veckor (enligt önskemål)

- 20% av introduktionen består av utbildning och föreläsningar inom specifik omvårdnad för patientgruppen.

- För dig som är nyexaminerad erbjuds du ett mentorskap under ett år av en specialistutbildad sjuksköterska.

- Trygg inskolning med hjälp av klinisk omvårdnadsledare.

- Internföreläsningar för kompetensutveckling sker löpande.

- Friskvårdbidrag / friskvårdstimme.

Om tjänsten
Vi är ett härligt gäng som vill bli fler! Vi jobbar med patienter som har cancer i huvud, hals, lunga eller hud. Här har vi planerade operationer samt patienter som inkommer akut för biverkningar av sin behandling.

Vi öppnar även nu i oktober en akut intagningsenhet där vi kan tillsammans med en läkare bedömer patienterna som söker akut. Sjuksköterskan som arbetar där ser vi har en erfarenhet av både den akuta patienten samt cancervård. På vårt vårdgolv arbetar man både med planerad kirurgi, slutenvård och akut vård vilket gör detta arbete väldigt spännande och lärorikt!

Vår arbetsgrupp består av både nyutbildade samt erfarna. Specialistutbildade både sjuksköterskor och undersköterskor. Vi har en koordinator på dagtid som organiserar inflödet samt sköter eftervårdsarbetet. På avdelningen växer även ett arbete med att få möjlighet till en rotationstjänst framöver för de som önskar. Något vi vill satsa på är möjligheter till karrärväxling utan att behöva byta arbetsplats.

På avdelningen har vi även en klinisk omvårdnadsledare med ledarutbildning och lång erfarenhet av vårdyrket. Hon heter Elisabeth och kommer finnas som stöd för dig både under din inskolning och din anställning hos oss. Den kliniska omvårdnadsledaren ansvarar även bland annat för föreläsningar och internutbildningar på avdelningen samt samlar personalen till diskussion vid svårare patientfall. En gång i vecka kan dom som vill träna YOGA med Elisabeth på arbetstid. Vi som personalgrupp värdesätter en god arbetsmiljö och trivsel.

Vi söker
Vi söker dig som vill har roligt på arbetet tillsammans med dina kollegor och som tar ansvar för såväl patienter som kollegor. Vi vill trivas tillsammans, fokusera på det positiva och växa som arbetsgrupp! 

Kvalifikationer 
Krav: 

- Legitimerad sjuksköterska

Meriterande:

- Specialistutbildning inom onkologi/kirurgi eller annan relevant specialistutbildning alternativt flerårig erfarenhet inom onkologi eller kirurgi.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. 

I denna rekryteringsprocess arbetar vi med ett löpande urval.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Hälsningar Anja & Anna, omvårdnadschefer

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:

1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev
- Yrkeslegitimation 
- Bevis om specialistkompetens 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Inom Tema Cancer utreds, behandlas och vårdas patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt patienter som inte har cancer, det vill säga godartade tillstånd, bland annat inom urologi, endokrinologi, hematologi och koagulation.

Tema Cancer är ett av de största av Karolinska Universitetssjukhusets teman och har ca 2000 medarbetare. Tema Cancer bedriver sin verksamhet huvudsakligen i Huddinge och Solna, men har även verksamhet på Danderyds sjukhus.

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på vår hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset. https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

OBS: Vi kommunicerar främst med e-post från vårt rekryteringssystem. För att säkerställa att alla mejl kommer fram rekommenderar vi följande:
- när du får bekräftelsemejl på din ansökan, spara avsändaren som kontakt
- se över dina filterinställningar för skräppost
- hålla utkik i din skräppost.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Sjuksköterska till Huvud -hals- lung- och hudcancer, Solna

Regioner
Utgår

2020-11-24

Ansök nu

Dela detta jobb