medrek.se

Vill du vara med och utforma framtidens akutsjukvård på Nya Karolinska, NKS? Då är du varmt välkommen till oss på IMA!

Vi erbjuder 

Inom Funktionsområdet Akut Solna bedrivs både öppen- och slutenvård och sedan 2011 bedriver vi fem intermediärvårdsplatser. På avdelningen vårdas patienter med många olika diagnoser och vi tar emot patienter från sjukhusets alla avdelningar, inklusive Intensivakuten.

Vårdnivån på IMA ligger mitt emellan akutvårdsavdelning och intensivvård men struktur och arbetssätt liknar mest intensivvårdens. Avdelningen har stor omsättning av patienter och medelvårdtiden är kort.

Vi söker nu sjuksköterskor som vill vara med och utveckla verksamheten då vår flytt till Nya Karolinska nu sker under slutet av oktober 2018. 

Om tjänsten 

Verksamheten på IMA innebär bland annat intensivövervakning, behandling och omvårdnad av kritiskt sjuka patienter med sviktande organfunktion. Arbete med avancerad medicinsk utrustning och såsom NIV, Optiflow, artärkateter och CVK sker dagligen. På avdelningen kan patienterna behandlas med vasoaktiva läkemedel och i viss mån lätt sedering.

Tjänsten på IMA ger dig som sjuksköterska en unik möjlighet att utveckla din kompetens inom både omvårdnad och medicin. På IMA ansvarar du som sjuksköterska för en till två patienter i nära samarbete med läkare, undersköterska och fysioterapeut. 

Vi har individuell schemaplanering. I schemat ingår tjänstgöring dygnets alla timmar alla veckans dagar, året om. Självklart går det även bra att enbart arbeta natt om man så vill.

Möjlighet till rotation inom funktionen finns t ex mot akutvårdsavdelningen, AVA. 

Vi söker 

Vi söker sjuksköterskor med erfarenhet av akutsjukvård. 

Vi ser att du ska kunna arbeta i akuta och stressiga situationer, vara flexibel, bra på att samarbeta och prioritera samt vara positiv till kvalitets- och utvecklingsarbete. 

Vi söker dig som vill arbeta i en miljö där vi bemöter patienter och vandra med respekt och mänsklig omtanke. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Kvalifikationer 

Legitimerad sjuksköterska med eller utan specialistutbildning inom intensiv- eller akutsjukvård men med lägst två års erfarenhet av yrket. Vi ser också att du har erfarenhet från akutsjukvård. 

När du anmäler din ansökan vill vi att den innehåller följande: 

CV, personligt brev och en kopia på din Sjuksköterskelegitimation (det går bra med mobilfoto!).

Urval och intervjuer sker löpande! 
Efter våra intervjuer gör vi kontroller hos IVO, Socialstyrelsen samt Belastningsregistret och ringer även dina referenter. 

Välkommen med din ansökan! 

---------------------------

Funktion Akut har sjukhusövergripande ansvar för akutsjukvården på Karolinska Universitetssjukhuset med verksamheter i både Solna och i Huddinge. Vårt fokus ligger på diagnostisering, behandling och stabilisering av akut insjuknade eller akut försämrade patienter.  

Vi arbetar aktivt och strukturerat mot att nå linjelösa akutmottagningar inom något år, baserat på akutsjukvårdsspecialister inom medicin och omvårdnad, genom nära samarbete med andra specialiteter för att ge patienterna på akutmottagningarna bästa möjliga vård. 

Förutom akutmottagningar har vi akutvårdsavdelningar och intermediärvårdsavdelningar för att kunna möta olika behov av vårdnivå och behandlingsintensitet. Multidisciplinärt teamarbete präglar våra arbetssätt och konstruktivt nytänkande är vårt signum för att skapa en attraktiv arbetsplats för alla som utmanas av att arbeta med akuta och ofta oklara sjukdomstillstånd. Inspirerade av Magnetmodellen erbjuder vi karriärvägar inom sjukhusets tredelade uppdrag; vård, forskning och utbildning.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt

Frida Djerw 
Omvårdnadschef, IMA
 0725-96 82 28

Fackliga representanter
Vårdförbundet, Sofie Haglund, tel:08-517 722 63

 

Sjuksköterska till IMA vid Funktion Akut i Solna

Regioner
Utgår

2018-10-26

Ansök nu

Dela detta jobb