medrek.se

logga

Sjuksköterska till infektionskliniken i Sundsvall

Regioner
Utgår

2021-01-30

Ansök nu

Sjuksköterska till infektionskliniken i Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Infektionskliniken är stationerad i Sundsvall och har ett länsövergripande ansvar för infektionssjukvården i hela Västernorrlands län. Varje år tar vi emot cirka 6 800 patienter.

Vi söker nu dig som är sjuksköterska till vårt härliga team!

Arbetsuppgifter

Du kommer att jobba på vår slutenvårdsavdelning där vi utreder och behandlar infektionssjukdomar. Dit hör bland annat pneumoni, endokardit, meningit, sepsis och TBC men också en rad andra sjukdomstillstånd. Vi har ett nära samarbete med vår mottagning och genomför olika antibiotikabehandlingar, provtagningar, riskbedömningar mm. Vi är precis i startgroparna att implementera personcentrerad vård vilket innebär att patienten är i fokus och mer delaktig i sin behandling.

Vi har idag 14 vårdplatser uppdelat på två vårdlag med sjuksköterskor, undersköterskor, läkare, dietist och arbetsterapeut. På avdelningen har vi endast enkelrum och isoleringssalar med sluss-system.

Det är en spännande avdelning som på ett unikt sätt kan ge dig möjlighet att bli väldigt bred i din kompetens då samtliga patientkategorier (medicin, kirurgi, ortopedi och ibland även barn) behandlas hos oss.

Vi söker sjuksköterskor för både rotationstjänstgöring (dag/kväll/natt) samt enbart nattjänstgöring.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska där både du som är nyexaminerad och mer erfaren kan bidra till verksamheten! Som nyexaminerad arbetar du alltid tillsammans med någon mer erfaren och du kommer att delta i vårt fördjupande introduktionsprogram för nyutexaminerade sjuksköterskor.

Om du är intresserad av att jobba på en spännande arbetsplats med ett härligt gäng är vi rätt plats för dig! Om du har frågor eller skulle vilja komma och auskultera hos oss så tveka inte att ringa. Urval och intervjuer sker löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart du kan.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2021-01-30

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Marita Nyberg

Enhetschef

Telefon: +4660181663

E-post: marita.nyberg@rvn.se

 

Cecilia Björner Marcjan

Vårdförbundet

Telefon: +4660181350

E-post: cecilia.bjorner.marcjan@rvn.se

Dela detta jobb

logga
Sjuksköterska till infektionskliniken i Sundsvall

Region Västernorrland