medrek.se

Sjuksköterska till infektionsmottagning 3, Huddinge

Regioner
Utgår

2022-01-27

Ansök nu

Sjuksköterska till infektionsmottagning 3, Huddinge

Referens nummer

2021/3879

Om oss
Karolinska Universitetssjukhuset driver en specialistenhet för infektionssjukvård och i vårt uppdrag ingår högspecialiserad vård, kvalitetsarbete, forskning och utbildning. Vi har verksamhet både i Huddinge och Solna med såväl öppen- som slutenvård.

Vi erbjuder
Inom infektion öppenvård Huddinge har vi tre olika mottagningar. Där bedriver vi sjukvård för patienter med HIV, immunbristsjukdomar, tuberkulos, ortopediska infektioner, tropiska infektioner, samt hepatit B och C. Våra patienter kommer från olika delar av världen, med blandad kulturell och social bakgrund.

Hos oss erbjuds du möjlighet att arbeta tillsammans med engagerande och kompetenta kollegor. Vi har ett nära samarbete med läkarna kring mottagningsarbetet, där även forskningen har en stor och betydande del.

Om tjänsten
Du kommer i första hand arbeta med patienter som har immunbristsjukdomar. Det kan även bli aktuellt att ta patienter i andra diagnosgrupper. Till immunbristenheten kommer infektionsbenägna patienter för utredning och behandling av primära immunbrister. Som sjuksköterska ansvarar du för dina egna patientbesök, provtagning, undervisning, uppstart och uppföljning av behandling, vaccinationsmottagning, telefonrådgivning och patientadministration.

Vi söker

 • Dig som tar eget ansvar för ditt arbete och gör det som krävs för ett bra slutresultat

 • Arbetar enligt yrkesetiska koder och skapar delaktighet och samsyn i vårdmötet.

 • Du visar respekt för patienten, ger säker vård som präglas av öppenhet och kvalitet.

 • Är trygg i dig själv. Du finner dig i en föränderlig vardag och strukturerar ditt arbete med bibehållet lugn.

 • Har god förståelse för människors olika förutsättningar och anpassar därför sättet att förmedla ditt budskap till mottagaren.

 • Organiserar och planerar ditt arbete väl. Du slutför det som påbörjats och håller deadlines.

  Vidare ser vi gärna att du är trygg och säker i din roll som sjuksköterska. Du bör besitta förmåga att fatta egna beslut samt vara noggrann och serviceinriktad. Som person gillar du att ta initiativ och du har ett intresse för att utveckla verksamheten. Du bidrar till en positiv och öppen stämning, ser möjligheter framför svårigheter.

Kvalifikationer
Krav:

 • Leg sjuksköterska med minst 2 års erfarenhet.

Meriterande:

 • Erfarenhet av infektionssjukvård.

 • Specialistutbildning inom infektion.

 • Erfarenhet av öppenvård/mottagningsarbete.

Varmt välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev (frivilligt)
- Yrkeslegitimation 


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Akut och Reparativ Medicin
Tema Akut och Reparativ Medicin består av fem medicinska enheter (Akut, Trauma/akutkirurgi och ortopedi, Plastikkirurgi och kraniofaciala sjukdomar, Öron, näsa, hals, hörsel och balans samt Transplantation).

Vårt arbete inom forskning och utbildning innefattar både medicinska och omvårdnadsämnen och sker i samarbete med Karolinska Institutet och andra utomstående aktörer. Grundutbildningsuppdraget är en stor och viktig del av verksamheten och vi är långt framme inom området verksamhetsförlagd utbildning (VFU).

 

"Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion."


Läs mer om Region Stockholm på regionstockholm.se(öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn

Vårdförbundet, Mia Lehtonen

Telefon
070-085 69 32

Dela detta jobb

Sjuksköterska till infektionsmottagning 3, Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset