medrek.se

logga

Sjuksköterska till Infektionsmottagningen, Sundsvall

Regioner
Utgår

2022-12-15

Ansök nu

Sjuksköterska till Infektionsmottagningen, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

På infektionsmottagningen är vi fyra sjuksköterskor och en undersköterska som bedriver planerade mottagningar för olika typer av infektionspatienter med t.ex. HIV, Hepatit och TBC med eget patientansvar. Vi har både läkarmottagningar och sjuksköterskeledda mottagningar, telefonrådgivning och en akut jourlinje. Dessutom sköter vi vaccinationer till resor i och utanför Europa. Vi håller just nu på att starta upp sprutmottagning som beräknas komma igång nästa höst. Alldeles nyligen startade vi upp vårdförlopp sepsis där vi följer upp patienter som läggs in för sepsis på sjukhuset.

Till vårt team söker vi nu en sjuksköterska för en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

I rollen som sjuksköterska hos oss ingår egna mottagningar, arbete i jourverksamheten, telefonrådgivning, kontroll av uppföljningar och väntelistor på olika patientgrupper. Dessutom ingår även provtagningar, behandlingar och vaccinationer i rollen.

Att arbeta hos oss på infektionsmottagningen innebär att du får ett omväxlande arbete i en mycket trevlig arbetsgrupp med stora utvecklingsmöjligheter. Du arbetar nära dina kollegor och har mycket eget ansvar för verksamheten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som har arbetat som sjuksköterska i tre år. Har du erfarenhet av att jobba på mottagning så är det meriterande för tjänsten. Du är flytande i svenska, i både tal och skrift. Behärskar du engelska och ytterligare språk är det meriterande.

Som person är du trygg, stabil och har självinsikt och besitter förmågan att kunna skilja på det personliga och professionella. Utifrån att rollen innebär att du har stort eget ansvar krävs det att du på ett självgående sätt strukturerar och driver ditt arbete. Vi ser även att du är lugn, stabil och kontrollerad i stressituationer.
För att passa i rollen ser vi även att du har förmågan att kunna värdesätta olikheter och förstår hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar en själv och andra och tar hänsyn till det när beslut fattas och handlingssätt väljs.

Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2022-12-15

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Marita Nyberg

Enhetschef

Telefon: +4660181663

E-post: marita.nyberg@rvn.se

 

Kenneth Byström

Vårdförbundet

Telefon: 072-5330075

E-post: kenneth.bystrom@rvn.se

Dela detta jobb

logga
Sjuksköterska till Infektionsmottagningen, Sundsvall

Region Västernorrland