medrek.se

Sjuksköterska till Intensivakuten, Karolinska Universitetssjukhuset

Regioner
Utgår

2019-10-27

Ansök nu

Sjuksköterska till Intensivakuten, Karolinska Universitetssjukhuset

Vi erbjuder 
Till Intensivakuten kommer svårt sjuka eller skadade patienter främst med ambulans, helikopter eller är remitterade från en annan vårdgivare om medicinskt behov finns.

Patienterna på Intensivakuten har ofta sedan tidigare komplexa diagnoser och har en akut försämring eller varit med om en olycka som gör att de är i behov av högspecialiserad vård som finns på Intensivakuten och Karolinska Universitetssjukhuset i Solna. Arbetsuppgifterna och tempot är mycket omväxlande både mellan arbetspassen och under dagens gång.

Eftersom Intensivakuten är en ny verksamhet med ett unikt uppdrag finns här många möjligheter och utmaningar i att vara med och utveckla både vården och arbetssätt.

Om tjänsten
Som sjuksköterska hos oss arbetar du med sedvanliga arbetsuppgifter i att leda och prioritera omvårdnadsarbete. Du arbetar i team med undersköterskor och läkare. Oavsett om patienten kommer in själv, med ambulans eller som larmpatient följer man sin patient tills hemgång eller vidare vård på sjukhuset. Patienterna kan vara i behov av läkemedelsbehandling, ha ett stort omvårdnadsbehov och kontinuerlig övervakning. Att de är svårt och akut sjuka gör att både patienten och närstående ofta behöver stöd i deras vård.

Utöver Intensivakuten ingår AVA och IMA i Funktion Akut Solna vilket gör att det finns möjlighet att rotera mellan enheterna. Det gör att man får en bra bild av patientens väg genom vården och samtidigt själv utvecklas genom att jobba både på intensivakuten och akutvårdsavdelning.

Vi söker
Har du intresse för att vårda svårt sjuka patienter med stora medicinska och omvårdnadsmässiga behov i en akut kontext kan Intensivakuten vara rätt för dig.

Viktigt är att du

  • är flexibel i ditt arbete
  • förstår vikten av gott samarbete och är teamorienterad
  • ser hela patienten, dess behov och närstående
  • vill vara med och utveckla vår verksamhet mot en god vård och en god arbetsmiljö

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande om du har tidigare arbetat inom akutsjukvård och/eller har erfarenhet av patienter med ett stort medicinskt och omvårdnadsbehov.

Vi kommer att gå igenom ansökningarna och kalla in till intervju löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Yrkeslegitimation   

 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

 

Funktion Akut har sjukhusövergripande ansvar för akutsjukvården på Karolinska Universitetssjukhuset med verksamheter i både Solna och i Huddinge. Vårt fokus ligger på diagnostisering, behandling och stabilisering av akut insjuknade eller akut försämrade patienter.  

Vi arbetar aktivt och strukturerat mot att nå linjelösa akutmottagningar inom något år, baserat på akutsjukvårdsspecialister inom medicin och omvårdnad, genom nära samarbete med andra specialiteter för att ge patienterna på akutmottagningarna bästa möjliga vård. 

Förutom akutmottagningar har vi akutvårdsavdelningar och intermediärvårdsavdelningar för att kunna möta olika behov av vårdnivå och behandlingsintensitet. Multidisciplinärt teamarbete präglar våra arbetssätt och konstruktivt nytänkande är vårt signum för att skapa en attraktiv arbetsplats för alla som utmanas av att arbeta med akuta och ofta oklara sjukdomstillstånd. Inspirerade av Magnetmodellen erbjuder vi karriärvägar inom sjukhusets tredelade uppdrag; vård, forskning och utbildning. 

 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

 

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Sjuksköterska till Intensivakuten, Karolinska Universitetssjukhuset

Karolinska Universitetssjukhuset