medrek.se

Är du intresserad av att jobba med för- och eftervård av patienter gällande högspecialiserade interventioner och har intresse för hjärtsjukvård? Söker du en lärorik arbetsplats och ett intressant och omväxlande jobb inom hjärtsjukvården? Välkommen att söka till Tema Hjärta och Kärl i Huddinge, avdelning R 81!

Vi erbjuder dig

 • En arbetsplats full av glädje och engagemang med stora möjligheter att utvecklas och specialisera dig inom mycket intressanta områden
 • Ett inskolningsprogram som anpassas till verksamhet, din tidigare erfarenhet och kompetens
 • Utbildningsmöjligheter i form av stegutbildningar för sjuksköterskor inom kardiologi
 • Individuell kompetensutveckling. Vi satsar på kompetensutveckling och värdesätter dina kunskaper och erfarenheter
 • Omväxlande arbetsmiljö med rotation in till slutenvård kardiologi. Rotationsmöjligheter finns även till Hjärtintensiven
 • Rotationsmöjligheter till olika labverksamheter såsom pacemaker-, angio- och elfyslab
 • Vi har ett delaktigt och närvarande ledarskap.

Om tjänsten

Vi bedriver högspecialiserad hjärtsjukvård med inriktning mot ischemi, bradykardi, kranskärl, arytmiutredning och arytmibehandling, hjärtsvikt och hjärtklaffsjukdom.  

Den gemensamma vårdenheten i Huddinge består av tre vårdytor, HIA, Hjärtvårdsavdelning samt en elektiv vårdavdelning.  Vi tar emot patienter dygnet runt och vårdtiden varierar mellan ett eller flera dygn. Arbetet hos oss blir därför väldigt varierande, likaså tempot.

Vi arbetar med en varierande och intressant patientgrupp i blandade åldrar med olika sjukdomar. Hos oss kan du lära dig mycket!

Vanliga typer av undersökningar och ingrepp är elektrofysiologiska ingrepp, angiografier, pacemakeringrepp,  hjärtkateterisering och elkonverteringar.

Dagvårdsenheten är öppen dygnet runt mellan måndag och fredag. Stängt röda dagar och helger, 40 timmar/vecka.  Tjänsten innebär även kvällstjänstgöring.  Det är cirka 2 kvällar/veckan.

Vi söker:

Vi söker dig som:

 • Har ett helhetsperspektiv, kan utföra eget arbete och även ser till sina kollegors och patienters grupper
 • Har förmåga att strukturera och planera ditt arbete och har ett flexibelt förhållningssätt till dina arbetsuppgifter. Du arbetar såväl i team som självständigt
 • Är driven, kommunikativ, nyfiken och engagerad
 • Hjälper gärna kollegor, ta egna initiativ och är prestigelös nog att rycka in där det behövs
 • Har lätt för att ta dig ann nya arbetsuppgifter och trivs i en omväxlande arbetsmiljö
 • Har förmåga att strukturera och planera ditt arbete och har ett flexibelt förhållningssätt till dina arbetsuppgifter
 • Tar ansvar för ditt arbete, söker den information som behövs för ett bra slutresultat och har en vilja att bidra till förändrings- och förbättringsarbete för patientens och verksamhetens bästa

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, social förmåga, engagemang och samarbetsförmåga.

Kvalifikationer

Krav: Legitimerad sjuksköterska med behörighet att arbeta inom svensk sjukvård. 

Meriterande: Erfarenhet från kardiologi, akutsjukvård eller thoraxkirurgi.

Erfarenhet av att arbeta med de patientgrupper vi vårdar är en fördel.

Urval och intervjuer sker fortlöpande.

Din ansökan ska innehålla nedanstående för att vara komplett: 
1. Personligt brev  
2. CV
3. Yrkeslegitimation  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. 

Varmt välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Hjärta, Kärl och Neuro
Tema Hjärta, Kärl och Neuro erbjuder vård till patienter med kardiovaskulära eller neurologiska sjukdomar. Du kan läsa mer om oss på https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-hjarta-karl-och-neuro/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Sjuksköterska till kardiologisk veckovårdsavdelning. (mån-fre) Huddinge

Regioner
Utgår

2023-01-31

Ansök nu

Dela detta jobb