medrek.se

Sjuksköterska till Kärlkirurgi, Tema Hjärta & Kärl i Solna

Regioner
Utgår

2019-09-22

Ansök nu

Sjuksköterska till Kärlkirurgi, Tema Hjärta & Kärl i Solna

Vårdavdelning Hjärta Kärl 1 finns på Nya Karolinska Sjukhuset och är en avdelning där både Kärlkirurgiska och kardiologiska patienter vårdas. Nu söker vi en sjuksköterska till den Kärlkirurgiska delen.

Här vårdas patienter som genomgår olika kärlkirurgiska ingrepp, både öppen kirurgi och endovaskulär behandling. Vi arbetar med en intressant patientgrupp som ofta har många olika diagnoser. Här kan du lära dig mycket!

Om tjänsten
Avdelningen har för närvarande 12 vårdplatser och kommer inom kort att utöka till 14 vårdplatser. Då arbetar vi i 3 vårdlag bestående av 1 sjuksköterska + 2 undersköterskor, vilket innebär ca 4-5 patienter per vårdlag. På avdelningen arbetar även avdelningsläkare och fysioterapeut i nära samarbete runt patienten. På dagtid finns även en vårdplaneringssjuksköterska som hjälper till med inskrivning av patienter med mera.

Vi har en dagvårdsavdelning där vi tar emot patienter som kommer in för endovaskulära interventioner och här arbetar vi tillsammans med hjärtavdelningen. Du kommer att rotera mellan dagvård och vårdavdelning.

Som sjuksköterska ansvarar du för den direkta omvårdnaden av patienterna före och efter operation. Dina arbetsuppgifter består av pre- och post-operativ vård.

Det är viktigt att du tar ansvar för ditt eget arbete och är intresserad av förändringsarbete, att arbeta för att patienterna får en god och säker omvårdnad.

Du arbetar dag och kväll, tjänsten innebär även helgtjänstgöring.

Vi erbjuder

  • Möjligheten till att arbeta med högspecialiserad vård på ett av Europas största universitetssjukhus!
  • Introduktionsutbildning och fyra veckors inskolning.
  • Kompetensutveckling enligt kompetensstegen. Du erbjuds att gå utbildning: "Omvårdnad vid kärlsjukdomar och kärlkirurgisk/endovaskulär behandling", 7,5 Hp, Malmö Högskola.
  • Kortare utbildning inom Kärlkirurgi (2 dagar)
  • Internutbildning sker löpande: föreläsningar inom området
  • Möjlighet till att ansöka om personalbostad
  • Kvarstannandebonus: Kvarstannandebonus innebär 40 timmar extra i tidsbanken, som kan tas ut i ledighet eller pengar, om man jobbar mer än ett år.

Vi söker
Vi söker dig som känner dig trygg i din yrkesroll och har en positiv grundinställning. Du bemöter patienter och kollegor med omtanke och respekt samt bidrar med din kunskap och entusiasm.

Du har förmåga att arbeta i ett högt tempo, ta snabba beslut och samtidigt sprida trygghet till patienterna. Det är viktigt att du har en god förmåga att samarbeta med andra och leda arbetet i din grupp.

 

Kvalifikationer 
Legitimerad sjuksköterska.

Det är en fördel om du har erfarenhet av arbete på kirurgisk vårdavdelning. Även nyligen utexaminerade sjuksköterskor är välkomna att söka. Vi har en grundbemanning av erfarna sjuksköterskor.

Varmt välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Yrkeslegitimation   

 

 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

 

Tema Hjärta och Kärls vision är att vara ett nav och kunskapscentrum för patienter i behov av högspecialiserad vård. Temat jobbar integrerat med specialiteter, vård, forskning och utbildning. Vi erbjuder patienter vård inom samtliga områden som berör hjärta och kärl, och vi är ledande i Norden när det gäller att tillämpa och utveckla nya, mer skonsamma minimalinvasiva metoder för att bedriva högspecialiserad hjärtsjukvård.  

Temat består av cirka 450 medarbetare. Vi har fyra patientområden inom hjärtsvikt och medfödda hjärtfel: kranskärls- och hjärtklaffsjukdom, arytmi och kärlsjukdom. Inom dessa finns nio patientflöden och en gemensam vårdavdelning. Vården bedrivs både i Solna och Huddinge. Arbetet utförs i nära samarbete med specialiserade funktionsområden inom framförallt Perioperativ Medicin och Intensivvård, Bild och Funktion samt Hälsoprofessioner. Tillsammans följer vi patienten genom hela flödet. 

 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Sjuksköterska till Kärlkirurgi, Tema Hjärta & Kärl i Solna

Karolinska Universitetssjukhuset