medrek.se

Sjuksköterska till kirurgavdelning inom Tema Cancer i Solna

Regioner
Utgår

2019-02-24

Ansök nu

Sjuksköterska till kirurgavdelning inom Tema Cancer i Solna

Vi söker duktiga sjuksköterskor som vill driva utvecklingen av den avancerade vård vi ger våra patienter. 

Vi erbjuder
Vi är en avancerad kirurgavdelning och vårdar patienter som genomgår stor bukkirurgi. Avdelningen är ständigt i utveckling med förbättringar och effektivisering av patientvården. Vi bedriver ERAS (Enhanced Recovery After Surgery). Målsättning med ERAS är att minska komplikationsriskerna samt förkorta vårdtiden. 
 
Om tjänsten
På avdelningen kommer du att utföra arbetsuppgifter såsom dränage, centrala infarter, avancerad smärtlindring, stomi- och sårvård. Omvårdnaden är en stor del av patientens tillfriskande och därför arbetar vi i team med en sjuksköterska och undersköterska. Vi har även ett tätt samarbete med våra fysioterapeuter. Våra kirurger är engagerade i avdelningsarbete och föreläser varje vecka för omvårdnadspersonalen. 
 
Du kommer att erbjudas en individuell anpassad introduktion efter dina tidigare erfarenheter. För att underlätta det patientnära arbetet finns resurser i form av koordinator, bemanningsassistent och naturligvist närvarande omvårdnadschefer.  
 
Vi erbjuder dig ett spännande arbete med en fantastisk patientgrupp i där du har all möjlighet att utveckla dig själv, dina kunskaper och erfarenheter. Du kommer att få välkommande kollegor som är lärande, prestigelösa och präglas av ett gott samarbete. Från och med 2019-04-01 inleder vi 24/7 avtalet. 
 
Vi söker
Vi söker dig som är kommunikativ, villig att driva verksamheten framåt och som trivs med att samarbete i team samt har viljan att utveckla dig. 
 
Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska
Det är meriterande om du har en specialistutbildning inom akutsjukvård, onkologi eller har tidigare arbetat med ERAS.  
 
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV
3. Övriga bilagor ( bifogas i förekommande fall)  
- Yrkeslegitimation  
    
Tema Cancer är ett av de största av Karolinska Universitetssjukhusets teman. Tema Cancer bedriver sin verksamhet huvudsakligen i Huddinge och Solna, men har även verksamhet på Danderyds sjukhus. Tema Cancer har cirka 2 000 medarbetare och utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdom.  
 
Genom att arbeta med värdebaserad vård där multiprofessionella och multidisciplinära team samarbetar strävar vi efter resultat som gör skillnad för patienten. Vårt nära samarbete med Karolinska Institutet gör att vi även kan bedriva omfattande patientnära klinisk forsknings- och utbildningsverksamhet. 
 
Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!
 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Jessica Krops 
Omvårdnadschef
contacticon mobile 072 584 0768
Åsa Ekbom Claesson 
Omvårdnadschef
contacticon phone 08-517 744 89

Fackliga representanter
Vårdförbundet tel. 0771 - 420 420

Dela detta jobb

Sjuksköterska till kirurgavdelning inom Tema Cancer i Solna

Karolinska Universitetssjukhuset