medrek.se

Sjuksköterska till kirurgisk vårdavdelning inom urologi och gynekologi

Regioner
Utgår

2021-01-24

Ansök nu

Sjuksköterska till kirurgisk vårdavdelning inom urologi och gynekologi

Är du en sjuksköterska och har ett stort intresse för gynekologisk och urologisk kirurgi och vill utveckla detta? Då har du kommit rätt!

Vi erbjuder
På avdelningen har vi ett fint arbetsklimat och tycker om att ha roligt på jobbet. Arbetsgruppen är en härlig mix av erfarna och nya kollegor, avdelningen speglar samhället med en stor variation av människor i ett öppet och välkomnande klimat.

Vår målsättning är att erbjuda ett stimulerande och utvecklande arbete, där du i tätt samarbete med kollegor av olika professioner bedriver rehabilitering och behandling. Genom fungerande rutiner, delaktighet och kompetenta medarbetare skapar vi tillsammans en bra arbetsplats.

Som sjuksköterska hos oss får du minst fem veckors introduktion med ett utarbetat introduktionsprogram, vi är flexibla med introduktionslängden beroende på hur mycket erfarenhet du har. Du har möjlighet till mycket kompetensutveckling och administrativa uppgifter i det dagliga arbetet hos oss.

Vår avdelning är bemannad med avdelningsläkare, som dagtid alltid är på avdelningen för att kunna lösa diverse frågor. Vi har en klinisk omvårdnadsledare med specialistkompetens inom kirurgi, som är en resurs och tillgång för all omvårdnadspersonal i kompetensutveckling och det dagliga vårdarbetet. Avdelningen har även en samordningssjuksköterska som tar hand om all eftervårdsplanering av patienterna.

Om tjänsten
Som sjuksköterska hos oss är du med och bedriver världsledande robotkirurgi och högspecialiserad vård till patienter med gynekologiska, urologiska och kolorektala sjukdomar. Vi har ett stort uppdrag inom Stockholmsregionen och är bland annat ensamutförare av kirurgi för avancerad blåscancer och avancerad rekonstruktion av urinvägarna.

Vårt främsta uppdrag är planerad kirurgi, men vi tar även emot patienter som är i behov av akut vård. Det är ett effektivt flöde på avdelningen med hög läkartillgänglighet och du får snabbt en bred kunskap och en mycket god bas att stå på.

Vår avdelning har idag 20 vårdplatser på vardagar och 12 vårdplatser på helgen. I varje team om fem-sex patienter ingår en sjuksköterska och en-två undersköterskor.

Hos oss arbetar du tvåskift enligt 24/7-avtalet (dag, kväll och helg) med ett fast schema. Är du intresserad av att arbeta natt finns det även möjlighet till detta.

Vi söker
Vi söker dig som är sjuksköterska med stort intresse för kirurgi. Du har förmågan att lyssna, förstå, sätta gränser och motivera. Du är ansvarstagande och arbetar på ett lösningsfokuserat sätt. Varierande arbetsuppgifter är för dig en självklarhet.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer 
Krav: Legitimerad sjuksköterska. God kunskap i svenska i tal och skrift.
Meriterande: Tidigare arbete med gynekologiska, urologiska eller kolorektala sjukdomar. Kirurgisk erfarenhet.

Är du intresserad av att vara med och påverka och utveckla vår verksamhet är du hjärtligt välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev (frivilligt)
- Yrkeslegitimation 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Kontroll av arbets- och uppehållstillstånd kommer att ske i samband med intervju.

Inom Tema Cancer utreds, behandlas och vårdas patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt patienter som inte har cancer, det vill säga godartade tillstånd, bland annat inom urologi, endokrinologi, hematologi och koagulation.

Tema Cancer är ett av de största av Karolinska Universitetssjukhusets teman och har ca 2000 medarbetare. Tema Cancer bedriver sin verksamhet huvudsakligen i Huddinge och Solna, men har även verksamhet på Danderyds sjukhus.

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på vår hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset. https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

OBS: Vi kommunicerar främst med e-post från vårt rekryteringssystem. För att säkerställa att alla mejl kommer fram rekommenderar vi följande:
- när du får bekräftelsemejl på din ansökan, spara avsändaren som kontakt
- se över dina filterinställningar för skräppost
- hålla utkik i din skräppost.

Dela detta jobb

Sjuksköterska till kirurgisk vårdavdelning inom urologi och gynekologi

Karolinska Universitetssjukhuset