medrek.se

Sjuksköterska till kognitiv mottagning i Huddinge

Regioner
Utgår

2019-10-25

Ansök nu

Sjuksköterska till kognitiv mottagning i Huddinge

Vi erbjuder 
Dig en unik möjlighet att få vara en viktig kollega i teamet på vår kognitiva mottagning i Huddinge. Vi erbjuder utredningar för våra kognitiva patienter där du som sjuksköterska är aktiv i utredningsprocessen och även patientansvarig sjuksköterska för de som får en demensdiagnos.

Om tjänsten
Karolinska sjukhuset har genomgått en omorganisation där Tema åldrande är en mycket viktig del. Vår öppenvårdsverksamhet på Temat ökar då vi ser att behovet ökar i samhället. Våren 2018 har vi utökat vår öppenvård för kognitiv svikt med en mottagning på Karolinska sjukhuset i Solna där vår patient erhåller en snabbutredning av hela teamet och därefter uppföljning, vilket vi ska arbeta för att det även ges möjlighet för i Huddinge.

Dina arbetsuppgifter består i att boka, kalla patienter, telefonrådgivning samt samordna och planera minnesutredningar. EKG, blodprovstagning, assistera vid lumbalpunktion, samtalsstöd och rådgivning samt vara en god kontakt till de som får en diagnos med uppföljning.

Du är en naturlig del i teamet där dina observationer är en mycket viktig del för att kunna ställa rätt diagnos. Vi har en stark gemenskap kring våra patienter i teamet, med ständiga förbättringar.

Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid där dina arbetstider är förlagda dagtid måndag-fredag. I omvårdnadsgruppen blir du en sjuksköterska av fyra, tillsammans med två undersköterskor. Placering kommer vara på vår kognitiva öppenvårdsmottagning, Karolinska universitetssjukhuset i Huddinge.

 

 

Vi söker dig som 

 • kan arbeta både självständigt och framförallt tillsammans med teamet, där du har en viktig del i patientens utredning och mottagande/bemötande under utredningen/uppföljningen
 • Kan vara lugn och informativ
 • kan uppvisa ett gott bemötande med empati i omhändertagandet av patienter och anhöriga
 • är en god lyssnare och alltid sätter patienten i fokus
 • är intresserad av förändringsarbeten och har förmågan att snabbt se vad som behöver prioriteras och ta tag i det
 • är en person med god samarbetsförmåga och noggrannhet
 • har intresse för personer med demenssjukdom och minnesproblematik. 

 

 

 

 

Kvalifikationer
Krav:

 • Legitimerad sjuksköterska
 • Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Meriterande:

 • Specialistutbildning
 • Erfarenhet är arbete inom öppenvården
 • Erfarenhet av patienter med minnesproblematik, både yngre och äldre
 • Erfarenhet av demenssjukvård
 • Erfarenhet av andra neurologiska sjukdomar
 • Kunskaper i Take Care.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

 

 

 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

- Bevis om specialistkompetens  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

 

Tema Åldrandes uppdrag är att etablera och driva ett "Center of Excellence" för integrerad högspecialiserad geriatrisk vård, forskning och utbildning. Visionen är att bli navet och kunskapsgeneratorn i Europas största geriatriska universitetssjukvård och kunna erbjuda frontlinjebehandling i stor skala till länets och regionens åldrande befolkning.  

Temat består av cirka 320 medarbetare inom två patientområden, Den Åldrande hjärnan och Den Multisjuka äldre. Slutenvården bedrivs i Huddinge och öppenvården bedrivs både i Solna och Huddinge. Tema Åldrande har en av de största FoUU-enheterna på Karolinska Universitetssjukhuset. 

 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

 

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Sjuksköterska till kognitiv mottagning i Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset