medrek.se

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård psykiatri och habilitering samordnar länssjukvården för vuxenpsykiatri, barn- och ungdomspsykiatri samt habilitering i Region Västernorrland. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik, och vid ett antal mottagningar som är förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 700 anställda.

Vid LARO-mottagningen, som är en länsövergripande mottagning inom Länssjukvård psykiatri och habilitering, arbetar vi med utredning, bedömning och substitutionsbehandling för personer med diagnosen opioidberoende. Utöver mottagningsverksamhet integreras för närvarande slutenvårdsplatser för abstinensbehandling och insättning av substitutionsläkemedel vid någon av de befintliga vårdavdelningarna i Sundsvall. Mottagningen har ett nära samarbete med avdelning 7 som är en slutenvårdsavdelning för beroendevård. Arbetsgruppen består av 11,5 personer på plats i Sundsvall, samt kollegor lokaliserade på olika orter i länet. På LARO-mottagningen arbetar sjuksköterska, kurator, behandlingsassistent, läkare samt medicinsk sekreterare.

Nu söker LARO-mottagningen två sjuksköterskor för tillsvidareanställning (dagtid, 100%), med tillträde enligt överenskommelse!

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska vid LARO-mottagningen erbjuds du ett spännande arbete, där du har möjligheten att blanda psykosocial behandling och medicinsk behandling. Vi arbetar i team där patientens mål på rehabilitering från sin beroendesjukdom ligger i fokus. Att arbeta som sjuksköterska i LARO-verksamhet innebär sedvanligt mottagningsarbete med medicindelning och överlämning samt psykiatriskt behandlingsarbete. Mottagningen arbetar utifrån evidensbaserade metoder och gällande föreskrifter för LARO. Samverkan sker med socialtjänst samt interna- och externa vårdgrannar. I tjänsten ingår handledning, arbetstid dagtid måndag-fredag.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad sjuksköterska. Meriterande för tjänsten är vidareutbildning inom psykiatri, missbruk/beroendevård samt erfarenhet av arbete inom aktuellt område. IT-kunskap är viktigt då verksamheten är datoriserad avseende kommunikation, journal- och läkemedelshantering. Du behärskar det svenska språket i tal och skrift, meriterande är övriga språkkunskaper. Du innehar B-körkort. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du är öppen och social med förmåga att hantera människor i svåra situationer. Ytterligare egenskaper som vi värdesätter hos dig är att du är trygg och stabil, du samarbetar bra med kollegor, lyssnar, kommunicerar och relaterar till dem på ett lyhört sätt. Du planerar och organiserar ditt arbete på ett effektivt sätt och håller dig inom givna tidsramar.

På LARO-mottagningen får du möjlighet att växa i din yrkesroll som sjuksköterska och bredda din kompetens!

Varmt välkommen med din ansökan,
Urvalsarbete och intervjuer sker löpande, ansök redan idag!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Jon Liedegren

Enhetschef

Telefon: 060-182348

E-post: jon.liedegren@rvn.se

Peter Wallner

Vårdförbundet

Telefon: 060-181950

E-post: peter.wallner@rvn.se

logga

Sjuksköterska till LARO-mottagningen, Sundsvall

Regioner
Utgår

2022-01-31

Ansök nu

Dela detta jobb