medrek.se

Sjuksköterska till Lung- och allergimottagningen, Huddinge och Solna

Regioner
Utgår

2018-11-18

Ansök nu

Sjuksköterska till Lung- och allergimottagningen, Huddinge och Solna

Tema Inflammation och Infektion är ett sjukhusövergripande tema som ansvarar för vård, forskning och utbildning inom flera internmedicinska specialiteter som endokrinologi, njurmedicin, gastroenterologi, lungmedicin samt infektionssjukdomar, reumatologi, hud och venereologi. Vården är organiserad i 17 patientflöden baserade på likartade diagnoser och omfattar ett 70-tal patientgrupper.  

I temat är alla 1 200 medarbetare viktiga och delaktiga i utvecklingen av vården. Tema Inflammation och Infektion har en stor öppenvårdsprofil med stark klinisk forskning och nära
samarbete med specialistvårdscentra.  

Vi erbjuder  

Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta med vårt engagerade team på Lung – och allergimottagningen i Huddinge. Här erbjuder läkare och sjuksköterskor högspecialiserad vård inom flera profilområden. Vi utreder och behandlar astma, allergier och annan överkänslighet som inte kan utredas och behandlas på vårdcentral samt KOL, interstitiella lungsjukdomar (pulmonell arteriell hypertension) sarkiodos med mera. Vi arbetar i team runt patienten tillsammans med undersköterskor och läkare. Vårat uppdrag är att utföra en kvalificerad bedömning och ta ställning till ytterligare utredning, behandling och vård.  

Om tjänsten  

Som sjuksköterska på Lung- och Allergimottagningen ingår det att utföra spirometrier, pricktest, patientundervisning, allergivaccinationer, läkemedelsadministrering, multidisiplinära ronder, luftvägsprovokationer, läkemedelsprovokationer, allergivaccination, telefonrådgivning, tidsbokning samt andra administrativa uppgifter.  

Vi erbjuder kontinuerlig kompetensutveckling i form av regelbundna internutbildningar över året samt möjlighet att delta i utvecklingsarbete.  

Vi söker nu två nya kollegor, en till vår mottagning i Solna och en till Huddinge. Tjänsterna är tillsvidareanställning på heltid och du arbetar dagtid måndag-fredag. Tillträde sker snarast eller efter överenskommelse.  

Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande så sök redan idag! 

Vi söker  

Vi värdesätter egenskaper som lyhördhet, nyfikenhet och handlingskraft. Du har ett etiskt förhållningssätt i möte med patienter och kollegor. Du har även förmågan att hantera olika slags arbetstempon samt har en vilja vara en del i ett intressant och lärorikt arbete där det finns goda möjligheter till utveckling.  

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och intresset att arbeta i team. 

Kvalifikationer  

Legitimerad sjuksköterska med minst 2 års erfarenhet. Lungerfarenhet samt specialistutbildning är meriterande, men inte ett krav.  

Varmt välkommen att söka!

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt

Anna Malm 
Omvårdnadschef
 072-469 88 32

Fackliga representanter

Vårdförbundet: 08-585 803 90

 

Dela detta jobb

Sjuksköterska till Lung- och allergimottagningen, Huddinge och Solna

Karolinska Universitetssjukhuset