medrek.se

logga

Sjuksköterska till Lungavdelning 23B, Sundsvall

Regioner
Utgår

2023-02-28

Ansök nu

Sjuksköterska till Lungavdelning 23B, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Vi söker dig som är intresserad av att vara med och påverka och utveckla vår verksamhet, välkommen till en verksamhet under ett spännande förändringsarbete!

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Lungkliniken tillhör Länsverksamhet Lung/Hud/Infektion där vårt uppdrag är att utföra alla vanliga lungmedicinska procedurer. Här finns lungavdelning 23B bestående av 12 vårdplatser samt en mottagning med stor verksamhet inom profildiagnoserna lungcancer, obstruktiva och interstitiella lungsjukdomar. I december flyttade vi in på en nyrenoverad avdelning.

Nu söker vi två sjuksköterskor till Lungavdelningen 23B för tillsvidareanställning, med tillträde 2023-04-01 eller enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

På Lungavdelningen vårdar vi i huvudsak lungsjuka patienter. Här ingår du i vårt multiprofessionella team och förutom sedvanliga sjuksköterskeuppgifter ingår intern utbildning av användande av våra hemventilatorer, syrgasbehandlingar, lungdränage, blodgastagning och palliativomvårdnad. Vi är uppdelade i två vårdlag och har ett tätt samarbete med vår egen avdelningsläkare för att bibehålla kontinuitet i vårt personcentrerade arbete. Vi har även en egen vårdplaneringssjuksköterska på 50%. Det förekommer dag/kväll och nattarbete samt tjänstgöring två utav fem helger.

Lungavdelningen har en spännande framtid för sig, vi ingår bland annat i ett intressant projekt där vi har tillgång till farmaceut som är behjälplig i läkemedelshantering och erbjuder stora möjligheter till kompetensutveckling inom flera områden. Vi erbjuder också individuell lönesättning, individuella scheman och inom förvaltningen använder vi kompetenstrappor för att säkra, behålla och utveckla våra kompetenser för att nå uppsatta mål, ge patienten en säker vård och ett gott bemötande.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska men både du som är erfaren sjuksköterska och du som är ny i din yrkesroll kan bidra till vår verksamhet. Har du arbetat med lungsjukvård och/eller har några års erfarenhet som sjuksköterska ses detta som meriterande. Goda kunskaper i svenska, i såväl tal som skrift, är ett krav för tjänsten. För att lyckas i rollen ser vi att du är en person som tar ansvar för din arbetsuppgift och samtidigt har ett strukturerat arbetssätt. Du arbetar bra med andra kollegor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Då vi har patienter i livets slutskede krävs det för rollen att du har en hög empatisk förmåga.

Är du intresserad av att vara med och påverka och utveckla vår verksamhet?

Välkommen med din ansökan,
Urvalsarbete och intervjuer kan komma att ske löpande, så ansök redan idag!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2023-02-28

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Jessica Vestlund

Enhetschef

Telefon: 072-4536024

E-post: jessica.vestlund@rvn.se

 

Natalie Eriksson

Vårdförbundet

Telefon: 060-182331

E-post: natalie.eriksson@rvn.se

Dela detta jobb

logga
Sjuksköterska till Lungavdelning 23B, Sundsvall

Region Västernorrland