medrek.se

logga

Sjuksköterska till Lungmottagningen, Sundsvall

Regioner
Utgår

2024-02-29

Ansök nu

Sjuksköterska till Lungmottagningen, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Lungmottagningen tillhör Länsverksamhet Lung, Hud, Infektion. Mottagningen bedriver verksamhet inom profildiagnoserna lungcancer, obstruktiva och interstitiella lungsjukdomar.

Vi söker nu en sjuksköterska till vår verksamhet i Sundsvall för vikariatsanställning till och med 2025-08-31, med tillträde snarast enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter
På lungmottagningen som mottagningssjuksköterska kommer du bland annat ha telefonrådgivning, utföra spirometrier, gångtest, röntgen och arteriell blodgastagning.

Vi utför dagligen undersökningar och operativa ingrepp som bronkoskopi, EBUS, pleuradränage, pleuratappning och torakoskopi.
Som mottagningssjuksköterska på lungmottagningen ingår även egna patientbesök med exempelvis syrgasutprovning. Vi ansvarar för samtliga patienter med hemrespiratorbehandling i länet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med god kunskap i svenska språket i såväl tal som skrift.

För oss är dina personliga egenskaper viktiga. Vi ser att du är en lugn och stabil person med förmåga att bibehålla kontrollen i stundtals stressiga situationer. För att passa in i vår arbetsgrupp ser vi också att du uttrycker en positiv attityd till ditt arbete och kommunicerar med såväl patienter som kollegor på ett lyhört och tillmötesgående sätt.

Är du intresserad av att vara med och påverka och utveckla vår verksamhet?
Hjärtligt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

I vår region är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske.
Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Dela detta jobb

logga
Sjuksköterska till Lungmottagningen, Sundsvall

Region Västernorrland