medrek.se

Sjuksköterska till Månstorps Ängar

Regioner
Utgår

2021-12-17

Ansök nu

Sjuksköterska till Månstorps Ängar

ANNONSRUBRIK

Sjuksköterska se hit!

Vill du vara med och göra skillnad i äldreomsorgen för personer med kognitiv svikt?

Då är du rätt person!

BESKRIVNING AV VERKSAMHETEN

Månstorps Ängar, Sveriges första demens by, ligger i Västra Ingelstad i Vellinge kommun omgiven av vacker landsbygd. Trots att vi finns i landsbygd har vi mycket bra förbindelser för att kunna ta oss till verksamheten. Månstorps Ängar har 56 hyresgäster, alla med kognitiv svikt. Vi arbetar personcentrerat med ett salutogent förhållningssätt och är Stjärnmärkt verksamhet enligt Svenskt Demenscentrum. Ni är två SSK som arbetar dagtid måndag till fredag med 37 timmars arbetsvecka. Ni är en del av en stabil och bra ledningsgrupp bestående av gruppledare, leva livet inspiratörer och verksamhetschef. I ledningsgrupp har du möjlighet att påverka din arbetssituation samt verksamhetsutveckling. Förutom ledningsgruppen arbetar du i nära samarbete med övrig omvårdnadspersonal. Du kommer att vara patientansvarig SSK för 28 hyresgäster fördelat på två enheter men arbetar prestigelöst och hjälper varandra. Vi är lösnings fokuserade och ser hellre möjligheter än hinder.

Vi arbetar med kvalitéts register och ser gärna att du har erfarenhet av detta. Vi journalför i Procapita. Har du arbetat med kognitiv svikt tidigare ses detta som en merit samt att du har några års erfarenhet.

Vi har friskvårdspeng samt andra förmåner för personal. Kompetensutveckling är en viktig och naturlig del av verksamheten.  

Månstorps Ängar ingår i Förenade Care koncernen som värnar om att ge vård, omsorg och service av hög kvalité. Förenade Care är ett av Sveriges ledande omsorgsföretag och är det stora företaget med det lilla familjeföretagets anda.

Våra ledord är: Omtanke, vänlighet och service.

Förenade Care är certifierat enligt ISO inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö

ARBETSUPPGIFTER

När nu en av våra SSK har valt att anta medicinskt ansvarig sjuksköterska uppdraget i företaget behöver vi komplettera vårt team med ytterligare en omvårdnadsansvarig sjuksköterska som har ett genuint intresse av att se varje individs specifika omvårdnadsbehov.

I din arbetsledande roll handleder och utbildar du personal och motiveras av att tillsammans med arbetsteamet organisera omvårdnaden på bästa sätt utifrån varje individs önskemål och behov så långt det är möjligt. Vi har nära samarbete med vår vårdcentral och läkare. Du arbetar utifrån hälso-och sjukvårdslagen samt socialtjänstlagen. 

KVALIFIKATIONER

Svensk legitimation som sjuksköterska  

PERSONLIGA EGENSKAPER

Du har ett genuint intresse av att arbeta med äldre och har vårdtagarnas bästa i fokus.

ERFARENHET KRÄVS

Ja

KRAV

Du måste kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift samt ha datavana.

ARBETSTID/VARAKTIGHET

Tillsvidareanställning, 6 månaders provanställning tillämpas, schemalagd arbetstid dag måndag till fredag.

LÖN

Förenade Care erbjuder konkurrenskraftig lön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

TILLTRÄDE

Enligt överenskommelse.

SISTA ANSÖKNINGSDATUM

2021-11-15 Ansökningar behandlas löpande.

ANSÖKAN

Välkommen med din skriftliga ansökan och CV.

KONTAKTPERSON

Verksamhetschef Jörgen Göransson 0739 015547

UTDELNINGSADRESS

Stationsvägen 1

POSTNUMMER

235 41

POSTORT

V. Ingelstad

KOMMUN

Vellinge

Dela detta jobb

Sjuksköterska till Månstorps Ängar

Förenade Care AB