medrek.se

Sjuksköterska till Matstrupe – Magsäck cancer inom ME Övre Buk, Karolinska Huddinge

Regioner
Utgår

2021-03-07

Ansök nu

Sjuksköterska till Matstrupe – Magsäck cancer inom ME Övre Buk, Karolinska Huddinge

Medicinsk enhet (ME) Övre buk är en enhet inom Tema Cancer, som är först i Sverige att ackrediteras som ett Comprehensive Cancer Center, vi har sex av tio nationella canceruppdrag. Vill du vara en del utav vårt team? Sök då till Matstrupe- Magsäcks avdelningen! Hos oss möter du patientgrupper som inte kan få vård på något annat sjukhus i Sverige.

Om oss på Matstrupe magsäck
Vi är en högspecialiserad verksamhet som tar emot elektiva och akuta patienter som ska genomgå cancerkirurgi och vårdar dem även postoperativt. Patienterna du kommer möta ska/har opererats för cancer i esofagus/ventrikel (matstrupe/magsäck).

Flera av de ingrepp som genomförs hos oss är vi ensamma om i landet att utföra och den kirurgi som finns hos oss är bland den bästa i Europa. Du kommer att få en bred kompetens med varierande arbetsuppgifter i ditt dagliga arbete. Vi vårdar dom första patienterna i Sverige som genomgår robotassisterade operationer i matstrupen.

Vi erbjuder

 • Individuell anpassad introduktion och inskolning, för att du ska få en bra start i din roll inom vår verksamhet.

 • Många möjligheter till kompetensutveckling i form av utbildningar och kurser genom att alla våra medarbetare har tillgång till vår Omvårdnadsakademi.

 • Personlig utvecklingsplan, inom temat arbetar vi strukturerat och aktiv med kompetensstegen, för att på ett tydligt sätt kunna skapa karriärvägar för dig och andra medarbetare

 • Möjlighet för rotation till andra enheter inom temat

 • Arbeta med medicinteknisk utrustning

 • Du erbjuds en tillsvidareanställning

Om tjänsten
De huvudsakliga arbetsuppgifterna som sjuksköterska består av att ge våra patienter avancerad, evidensbaserad omvårdnad av hög kvalitet. Den ena dagen är inte den andra lik och vi söker en kollega som gillar att arbeta i ett arbetsklimat med många varierande arbetsuppgifter.

 • Vi arbetar i vårdteam, sjuksköterska och undersköterska

 • Vi arbetar nära hälsoprofessionerna som dietist, kurator och arbetsterapeut.

 • Det finns olika möjligheter till tjänstgöring; dag/kväll, dag/kväll/natt eller bara natt.

 • Vi arbetar enligt 24/7-avtalet som gäller för alla sjuksköterskor inom Region Stockholm.

 • Vi har individuella önskeschema.

 

Kvalifikationer
Krav: Legitimerad sjuksköterska

Meriterande: Erfarenhet av akutsjukvård eller vård inom kirurgi och/eller onkologi.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, vi kommer att arbeta löpande med urval och intervjuer!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:

1. CV

2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)

- Personligt brev

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Kontroll av arbets- och uppehållstillstånd kommer att ske i samband med intervju.

Inom Tema Cancer utreds, behandlas och vårdas patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt patienter som inte har cancer, det vill säga godartade tillstånd, bland annat inom urologi, endokrinologi, hematologi och koagulation.

Tema Cancer är ett av de största av Karolinska Universitetssjukhusets teman och har ca 2000 medarbetare. Tema Cancer bedriver sin verksamhet huvudsakligen i Huddinge och Solna, men har även verksamhet på Danderyds sjukhus.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

OBS: Vi kommunicerar främst med e-post från vårt rekryteringssystem. För att säkerställa att alla mejl kommer fram rekommenderar vi följande:
- när du får bekräftelsemejl på din ansökan, spara avsändaren som kontakt
- se över dina filterinställningar för skräppost
- hålla utkik i din skräppost.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Dela detta jobb

Sjuksköterska till Matstrupe – Magsäck cancer inom ME Övre Buk, Karolinska Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset