medrek.se

Sjuksköterska till MBA Övre Buk

Regioner
Utgår

2022-08-31

Ansök nu

Sjuksköterska till MBA Övre Buk

Vi öppnade en medicinsk behandlingsavdelning på Medicinsk Enhet (ME) Övre Buk under 2019 för att kunna ge våra patienter deras medicinska onkologiska behandling. Nu skall vi utöka vår verksamhet under 2022 och söker därför nya kollegor till MBA. 

Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
Som sjuksköterska på vår enhet är du en viktig kugge i vården som syftar till att rädda liv, förlänga liv eller skapa livskvalitet för patienten. Patienterna som kommer till oss kommer att ges cytostatika och antikroppsbehandling. Enheten tillhör ME Övre buk där både slutenvård och öppenvård finns under samma tak. Hos oss råder korta beslutsvägar och ett nära samarbete mellan verksamheterna.

Dina arbetsuppgifter kommer exempelvis att innefatta cytostatikabehandling, viss telefonrådgivning och ge stöd till patient och anhörig. Du kommer att ha breda kontaktytor med såväl olika yrkesprofessioner som andra enheter på sjukhuset och inom landstinget. Vi arbetar i team med specialistläkare, dietist, arbetsterapeut, kurator, och sjukgymnast. Du kommer att arbeta dagtid måndag till fredag. Vi erbjuder utbildning i cytostatikahantering, tumörsjukdomar, biverkningar och hantering av akuta tillstånd.

För att patienterna skall kunna få den bästa vården behöver personalen må bra på jobbet. För oss är därför en god arbetsmiljö av högsta prioritet. Vi är måna om att teamet skall ha ett välfungerande samarbete och en trevlig arbetsplats att komma till.

Vi söker
Vi söker en sjuksköterska som vill vara med i frontlinjen och utveckla cancervården för vår patientkategori. Du tycker om att arbeta i team och vill finna lösningar. Därtill vill du tillsammans med oss bygga upp en helt ny verksamhet! Vi arbetar i en kunskapsintensiv verksamhet där sjukhusets värderingar Ansvar, Medmänsklighet och Helhetssyn vägleder oss i vårt dagliga arbete.

Kvalifikationer
Krav:

  • Legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av onkologi och administrering av
    cytostatika är meriterande.

Rekryteringen kommer att ske fortlöpande, så skicka in din ansökan idag!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev
- Yrkeslegitimation

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Cancer
Tema Cancer är ett av de största områdena inom sjukhuset. Vi utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdomar. Mer om oss finner du på https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-cancer/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm (öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn Vårdförbundet Telefon
vardforbundet.karolinska@regionstockholm.se

 

Dela detta jobb

Sjuksköterska till MBA Övre Buk

Karolinska Universitetssjukhuset