medrek.se

Sjuksköterska till ME Bröst- edokrina tumörer och sarkom

Regioner
Utgår

2022-12-11

Ansök nu

Sjuksköterska till ME Bröst- edokrina tumörer och sarkom

Är du sjuksköterska eller går termin 6 i sjuksköterskeutbildningen och intresserad av högspecialiserad cancerkirurgi? Vill du bredda din kompetens inom cancervården och få kontinuerligt kompetensutveckling inom cancervården och cancerkirurgi? Då är du varmt välkommen att söka till oss på Bröst- endokrina tumörer och sarkom kirurgisk slutenvård!

Vi erbjuder

Hos oss får du ett lärorikt och stimulerande arbete som sjuksköterska. Du kommer främst jobba med högspecialiserad cancerkirurgi utifrån pre- och postoperativ vård. Även en del onkologisk omvårdnad kan förekomma.

För våra medarbetare innebär den samlade vården att man får stora variationer av
diagnoser och möjlighet att skaffa sig spetskompetens inom vårt område, och vi har bland annat föreläsningar varje vecka för att öka allas kompetens inom vårt  område.

På vår slutenvårds avdelning får du individuellt anpassad introduktion med minst 4 veckors introduktion. Det finns möjlighet till kompetensutveckling och betald specialistutbildning utöver
internutbildningarna. Klinisk omvårdnadsledande sjuksköterska finns på vår avdelningen som bland annat stöttar i det dagliga arbetet. 

Vi vill att du ska trivas och må bra hos oss, även utanför arbetet. Som anställd erbjuds du friskvård, personalförmåner och rabatter kopplade till din hälsa.

Aktuell tjänst avser en tillsvidareanställning med skifts arbete både 2- och 3-skift samt möjlighet att påverka arbetstiderna genom behovsbaserat önskeschema.

Om tjänsten

Bröst, endokrina tumörer och sarkom är en Medicinsk enhet som ingår i Tema Cancer. Vår medicinska enhet är uppdelat i flera patientflöden, de två största av dessa är Bröstcentrum samt Endokrina tumörer och Sarkom. Inom patientflödena finns det öppenvård och slutenvård. Vi utreder, opererar och behandlar bröstcancer, benigna tumörer och cancer i thyreoidea, neuroendokrina tumörer i buk (NET) samt mjukdelstumörer. Vi är stolta ensamutövare i Stockholms läns landsting när det gäller endokrikirurgi och mjukdelssarkom.

Som sjuksköterska leder du omvårdnaden runt patienten tillsammans med undersköterska, läkare, dietist, fysioterapeut och arbetsterapeut. Du ska kunna identifiera omvårdnadsbehov och initiera adekvata åtgärder. Arbetet är stimulerande och har stor bredd. Du kommer att möta patienter i olika livssituationer, i allt från akuta situationer till patienter som har kommit längre i sin sjukdom. Avancerade behandlingar såsom smärtlindring via epidural ingår i arbetet på avdelningen. Infektionsbehandlingar, hantering av centrala infarter, hantering av smärtpumpar och olika slags dränage är exempel på moment som förekommer i det dagliga arbetet.

Vi söker

Vi söker dig som kan bidra med kunskaper och erfarenheter i vårt dagliga arbete. Du som söker tjänsten bör vara nyfiken på att lära nya saker inom ett område som kan vara nytt för dig, empatisk och ha en god samarbetsförmåga. Du kan även organisera och prioritera dina arbetsuppgifter på en arbetsplats med ett växlande tempo. För oss är det självklart att alla våra patienter och anhöriga möts med förståelse och respekt.

Kvalifikationer

Krav:

  • Legitimerad sjuksköterska

eller

  • Sjuksköterskestuderande termin 6.

Varmt välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Cancer
Tema Cancer är ett av de största områdena inom sjukhuset. Vi utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdomar. Mer om oss finner du på https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-cancer/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

Sjuksköterska till ME Bröst- edokrina tumörer och sarkom

Karolinska Universitetssjukhuset