medrek.se

Sjuksköterska till Medicinmottagningen, Norrtälje sjukhus

Företag TioHundra
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-08-19

Ansök nu

Sjuksköterska till Medicinmottagningen, Norrtälje sjukhus

Nu förändrar vi vår medicinmottagning och behöver en ny medarbetare. Kanske är det du?
Om oss
Sjukhusmottagningen är ett samlingsnamn för mottagningar med specialiteter inom medicin, ortopedi, urologi, kirurgi, gynekologi samt minnes-och osteoporosmottagning. Mottagningarna utvecklas kontinuerligt och vi söker nu en sjuksköterska till medicinmottagningen. Medicinmottagningen tar hand om patienter som behöver specialistvård inom hjärta, lungor, neurologi, endokrinologi, hematologi samt gastroenterologi. 
 
Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Här finns allt från Norrtälje sjukhus till hemtjänst, vårdcentraler, äldreboenden, BVC, mödravård, funktionsstöd, psykiatri och personlig assistans. Vi jobbar aktivt med forskning och nya tekniska lösningar, som elektroniska läkemedelslistor och journaler på surfplattor. Vårt arbete har uppmärksammats både nationellt och utomlands, och har gett oss flera fina utmärkelser. I patientenkäten har vår akutmottagning och en av våra vårdcentraler utsetts till bäst i Sverige. I vår medarbetarundersökning har vi topplacering inom Stockholms läns landsting. 
 
Vi ägs av Norrtälje kommun och Stockholms läns landsting och har ca 2 500 medarbetare. Vi är ett hälsofrämjande företag med rökfria arbetsplatser och subventionerad friskvård. Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm.  
 
Om tjänsten
Hos oss har du ett självständigt arbete måndag till fredag. Vi har egen sjuksköterskemottagning med uppgifter såsom blodtransfusioner, infusioner, injektioner och venesectio. Vidare arbetar vi med sjuksköterskeledd flimmermottagning och AK-mottagning där det ingår att ordinera Waran med doseringsstödet Aricula. Andra dagliga uppgifter är telefonrådgivning till patienter, remisshantering och tid-och bokningsplanering. Vi månar om vårdflödet för våra patienter och där har du som sjuksköterska på medicinmottagningen en viktig roll. Hos oss finns det stora möjligheter till självutveckling samt att vara med och vidareutveckla våra verksamheter.
 
Om dig
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med intresse för medicin. För dig är det självklart med ett professionellt, ödmjukt förhållningssätt och bemötande. Du är även flexibel i samarbetet med övriga yrkesgrupper. Som person är du noggrann, flexibel, initiativrik samt har god organisationsförmåga. Eftersom du ska kunna arbeta självständigt och ha kontakt med många människor är det viktigt att du månar om service och är engagerad. Erfarenhet av mottagningsarbete är meriterande, men inget krav. Har du ett intresse för diabetesvård är det ett extra plus. 
 
Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt.Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.   

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Yrkesområde
Sjuksköterska

Arbetsplats
Norrtälje

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Marie Sandberg 
Enhetschef
contacticon phone 0176-326 032

Fackliga representanter
Fackliga representanter nås via växeln 0176-10 100

Referensnummer
154943

Dela detta jobb

Sjuksköterska till Medicinmottagningen, Norrtälje sjukhus

TioHundra