medrek.se

Sjuksköterska till Medicinsk behandlingsavdelning, Patientområde Bäckencancer, Tema Cancer

Regioner
Utgår

2019-04-28

Ansök nu

Sjuksköterska till Medicinsk behandlingsavdelning, Patientområde Bäckencancer, Tema Cancer

Vi erbjuder 
Vill du arbeta i ett positivt och kompetent team med patienten i centrum? Vara med och utveckla cancervården med oss inom Tema Cancer? Då ska du söka tjänsten som sjuksköterska på vår dagvårdsavdelning! 
 
Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande jobb där vår gemensamma arbetsmiljö är mycket viktig. Du får kontinuerlig kompetensutveckling genom föreläsningar och kurser. Inskolningen är individanpassad och är cirka 6 veckor lång.  
 
Om tjänsten 
Du arbetar som patientansvarig sjuksköterska, vilket innebär att du informerar/ undervisar patient och anhörig om cytostatikabehandlingen och dess biverkningar samt att du administrerar cytostatika, antikroppsbehandling och blodtransfusion. 
 
Du har uppföljning av biverkningar och symtom från behandling och sjukdom och ger råd till patienter/anhöriga. Arbetet är självständigt, vilket ställer krav på god organisationsförmåga och vilja till att arbeta självständigt. 
 
Du har hand om bokningar av nya patienter och planering för detta samt viss telefonrådgivning. Du samarbetar med kontaktsjuksköterskan för att patientens vårdplan ska följas. 
 
Vi söker 
Vi söker dig som har erfarenhet och/eller intresse av cancervård och har ett patientfokus. Du är kompetent, intresserad och positiv person som kan organisera ditt arbete. Du kommer att samarbeta med flera professioner och därför värdesätter vi god samarbetsförmåga och teamarbete. 
 
Kvalifikationer 
Krav: Legitimerad sjuksköterska, gärna med specialistutbildning i cancervård.
 
Tema Cancer
Tema Cancer är ett av de största av Karolinska Universitetssjukhusets teman. Tema Cancer bedriver sin verksamhet huvudsakligen i Huddinge och Solna, men har även verksamhet på Danderyds sjukhus. Tema Cancer har cirka 2 000 medarbetare och utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdom.  
 
Genom att arbeta med värdebaserad vård där multiprofessionella och multidisciplinära team samarbetar strävar vi efter resultat som gör skillnad för patienten. Vårt nära samarbete med Karolinska Institutet gör att vi även kan bedriva omfattande patientnära klinisk forsknings- och utbildningsverksamhet.  

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Sofie Söderlund 
Omvårdnadschef
contacticon mobile 0725815864

Fackliga representanter
Vårdförbundet: Erika Juhlin 08-517 722 32

Dela detta jobb

Sjuksköterska till Medicinsk behandlingsavdelning, Patientområde Bäckencancer, Tema Cancer

Karolinska Universitetssjukhuset