medrek.se

Sjuksköterska till medicinsk dagvårdsavdelning, Hematologen, Solna

Ansök nu

Sjuksköterska till medicinsk dagvårdsavdelning, Hematologen, Solna

Vi erbjuder
På vår dagvårdsavdelning tar vi emot patienter med olika hematologiska diagnoser. Vi ger cytostatika, antikroppsbehandling och olika transfusioner. Provtagning och viss annan behandling ingår också.

Som sjuksköterska leder, planerar och organiserar du omvårdnaden kring dina patienter. Du jobbar självständigt med bokade patienter, men ingår i ett större team av sjuksköterskor, undersköterskor, läkare och andra hälsoprofessioner. Du kommer att ha ett nära samarbete med våra kontaktsjuksköterskor.

Arbetsmiljön har ett stort fokus och arbetsgruppen du kommer till är stabil och trygg. Viktigt för oss är att tillgodose lärande och att du ska få den kompetens som krävs för ditt arbete.

Vi söker
Vi expanderar vår grupp med ytterliggare en sjuksköterska och söker därför en noggrann och ansvarskännande person som kan arbeta självständigt men även samarbeta i team. Du kommer möta svårt sjuka patienter och deras närstående och vi lägger därför stor vikt vid att du behärskar et gott bemötandet och är bekväm i det psykosociala omhändertagandet.

Personliga egenskaper vi värdesätter högt: empatisk förmåga, lyhördhet och ett respektfullt bemötande, både gällande dina arbetskamrater och alla de patienter du möter under din arbetsdag. Du bör har god förmåga att hantera stress och snabba prioriteringar samt förmåga att kunna sprida trygghet. Vi önskar även att du är en driven person som gärna engagerar dig och är intresserad av fortlöpande kompetensutveckling

Vår vision är att tillsammans skapa världsledande hematologisk vård, forskning och utbildning för att kunna ge våra patienter det bästa hematologiska omhändertagandet som går att få, varför våra värderingar Ansvar, Medmänsklighet och Helhetssyn även bör vara dina.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska. Meriterande med klinisk erfarenhet inom hematologi, onkologi eller palliativ vård samt erfarenhet av att ge cytostatika.

Välkommen att söka!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Tema Cancer är ett av de största av Karolinska Universitetssjukhusets teman. Tema Cancer bedriver sin verksamhet huvudsakligen i Huddinge och Solna, men har även verksamhet på Danderyds sjukhus. Tema Cancer har cirka 2 000 medarbetare och utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdom.  

Genom att arbeta med värdebaserad vård där multiprofessionella och multidisciplinära team samarbetar strävar vi efter resultat som gör skillnad för patienten. Vårt nära samarbete med Karolinska Institutet gör att vi även kan bedriva omfattande patientnära klinisk forsknings- och utbildningsverksamhet. 

 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

 

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Sjuksköterska till medicinsk dagvårdsavdelning, Hematologen, Solna

Karolinska Universitetssjukhuset