medrek.se

Sjuksköterska till medicinsk dagvårdsavdelning, Patientområde Hematologi, Huddinge

Regioner
Utgår

2019-02-22

Ansök nu

Sjuksköterska till medicinsk dagvårdsavdelning, Patientområde Hematologi, Huddinge

Tema Cancer är ett av de största av Karolinska Universitetssjukhusets teman. Tema Cancer bedriver sin verksamhet huvudsakligen i Huddinge och Solna, men har även verksamhet på Danderyds sjukhus. Tema Cancer har cirka 2 000 medarbetare och utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdom.  
 
Genom att arbeta med värdebaserad vård där multiprofessionella och multidisciplinära team samarbetar strävar vi efter resultat som gör skillnad för patienten. Vårt nära samarbete med Karolinska Institutet gör att vi även kan bedriva omfattande patientnära klinisk forsknings- och utbildningsverksamhet. 
 
Vi utökar vår verksamhet och välkomnar dig att arbeta med avancerad hematologisk vård och omvårdnad! 
 
Vi erbjuder 
Patientområde (PO) Hematologi är Nordens största Hematologiska centra med ca 250 medarbetare och tar emot patienter med alla former av blodcancer och icke-maligna hematologiska sjukdomar från Stockholmsregionen och Gotland. För oss är vård, forskning och utbildning lika viktiga delar i arbetet för att förlänga och förbättra livet för patienter med blodsjukdomar. Vi har som mål att bygga upp en omvårdnadsstruktur där aktuell forskning används för att utveckla det kliniska arbetet. Vår tro är att kompetent och stimulerad personal ger den bästa vården. Inom verksamheten skapar vi utvecklingsmöjligheter för våra sjuksköterskor och undersköterskor.  
 
Verksamheten är organiserad i sluten- och öppenvård fördelat i fyra flöden: leukemi & benmärgssvikt, myelom, lymfom samt koagulation. Vi är lokaliserade i Solna, Huddinge och Danderyd.  
 
Om tjänsten 
På vår dagvård tar vi emot patienter med olika hematologiska diagnoser. Vi ger cytostatika, antikroppsbehandling och olika transfusioner. I tjänsten ingår att arbeta med den senaste forskningen inom hematologi där du kommer att ha ett nära samarbete med forkningssjuksköterskorna på vår studieenhet, ett spännande och utvecklande arbete där du kommer att möta och ge de allra senaste behandlingarna.  
 
Som sjuksköterska leder, planerar och organiserar du omvårdnaden kring dina patienter. Du jobbar självständigt med bokade patienter, men ingår i ett större team av sjuksköterskor, kontaktsjuksköterskor, undersköterskor, läkare och andra hälsoprofessioner.  
 
Arbetsmiljön har ett stort fokus och arbetsgruppen du kommer till är stabil och trygg. 
 
Viktigt för oss är att tillgodose lärande och att du ska få den kompetens som krävs för ditt arbete.  
 
Vi söker 
Vi söker dig som är en noggrann och ansvarskännande person och som kan arbeta självständigt men även samarbeta i team.  
 
Du möter svårt sjuka patienter och deras närstående. Vi lägger stor vikt vid bemötandet och det psykosociala omhändertagandet.  
 
Personliga egenskaper vi värdesätter högt: empatisk förmåga, lyhördhet och ett respektfullt bemötande till dina arbetskamrater och till alla de personer du möter under din arbetsdag. 
 
Vår vision är att tillsammans skapa världsledande hematologisk vård, forskning och utbildning för att kunna ge våra patienter det bästa hematologiska omhändertagandet som går att få, varför våra värderingar som ansvar, medmänsklighet och helhetssyn även bör vara dina. 
 
Kvalifikationer:
Leg. sjuksköterska. Meriterande med klinisk erfarenhet inom hematologi, onkologi, palliativ vård eller forskning. 
 
Din ansökan ska innehålla:  
- CV  
- Personligt brev  
- Legitimerad sjuksköterskebevis 
 
Varmt välkommen att ansöka! 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Awa Gaye Danielsson 
Omvårdnadschef
contacticon phone 08-58586582

Fackliga representanter
Vårdförbundet: Marianne Westin, 08-58580000

Dela detta jobb

Sjuksköterska till medicinsk dagvårdsavdelning, Patientområde Hematologi, Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset