medrek.se

Sjuksköterska till medicinsk enhet gastro/hud/reuma

Regioner
Utgår

2020-08-11

Ansök nu

Sjuksköterska till medicinsk enhet gastro/hud/reuma

Vi erbjuder
Ett intressant och spännande arbete inom vår Gastroenterologiska verksamhet där du får möjlighet att arbeta i team med sjuksköterskor, undersköterska och läkare.

Arbetet är dagtid, måndag till fredag.

Vi erbjuder dig ett individuellt anpassat introduktionsprogram samt möjlighet till kompetensutveckling utifrån dina behov.

Om tjänsten
Gastroenterologi är en specialitet inom Tema Inflammation och Infektion och den Medicinska enheten Gastro, Hud och Reuma som bedriver högspecialiserad vård och forskning.

Inom Gastro i Solna utreder och behandlar vi patienter med inflammatoriska mag- och tarmsjukdomar, där har vi även vår slutenvårdsavdelning.

I Huddinge har vi vår Neurogastromottagning (tidigare mortilitesenheten) med inriktning mot patienter med tarmdysmotilitet och ovanliga gastrointestinala sjukdomar. Utredning för denna specifika patientgrupp görs på Gastrolab, här bedömer vi motorikstörningar och tarmfysiologi.

Som sjuksköterska på gastro kommer du både att arbeta på mottagning och med dagvårdspatienter.

Arbetet innebär både teamarbete men också en stor del självständigt arbete och ansvar, du kommer även vara delaktig i utvecklingen av verksamheten.

Arbetsuppgifterna är lärorika och utmanande och du kommer ständigt att utvecklas i din sjuksköterskeprofession.

Tjänsten är heltid måndag till fredag, dagtid.

Vi söker
Dig som är intresserad av Gastroenterologi. Vi värdesätter personlig mognad.

Som person är du trygg, stabil och har förmågan att arbeta självständigt men du behöver även ha en stark känsla för teamarbete för att kunna vara med och utveckla verksamhetens mål och tillsammans med kollegor förbättra arbetssätt och flöden.

Du är empatisk och lyhörd och sätter patienten i centrum. För dig är patientsäkerhet viktigt och du vill få patienten att känna engagemang i sin egenvård.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska, med kompetens och erfarenhet av gastroenterologisk vård och omvårdnad.

Erfarenhet av dagvård/mottagningsarbete är meriterande.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

 

Tema Inflammation och Infektion är ett sjukhusövergripande tema som ansvarar för vård, forskning och utbildning inom flera internmedicinska specialiteter som endokrinologi, njurmedicin, gastroenterologi, lungmedicin samt infektionssjukdomar, reumatologi, hud och venereologi. Vården är organiserad i 17 patientflöden baserade på likartade diagnoser och omfattar ett 70-tal patientgrupper. 

I temat är alla 1 200 medarbetare viktiga och delaktiga i utvecklingen av vården. Tema Inflammation och Infektion har en stor öppenvårdsprofil med stark klinisk forskning och nära samarbete med specialistvårdscentra. 

 

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på våra hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset.

https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

 

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret. 

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Dela detta jobb

Sjuksköterska till medicinsk enhet gastro/hud/reuma

Karolinska Universitetssjukhuset