medrek.se

Sjuksköterska till mottagning för Endokrina tumörer och Sarkom

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-02-02

Ansök nu

Sjuksköterska till mottagning för Endokrina tumörer och Sarkom

Är du sjuksköterska och nyfiken på att lära dig något nytt? Sök rollen som kontaktsjuksköterska till vår mottagning för att utforska området Endokrina tumörer och Sarkom.
 
Vi erbjuder 
Endokrina tumörer och Sarkom ansvarar för flera patientflöden inom Tema Cancer. I teamen arbetar sjuksköterskor, undersköterskor och läkare från olika specialområden.

I teamen delar vi gärna med oss av våra kunskaper och värnar om såväl patienter som varandra. Vi erbjuder en arbetsplats där du har stora möjligheter att utvecklas.
 
Om tjänsten
Som kontaktsjuksköterska har du en central roll, din vardag är varierande och omväxlande. Du ges möjlighet att följa patienten genom hela vårdkedjan då vi har samlat alla specialiteter som onkologi, kirurgi och endokrinologi i flödet. En stor del av våra patienter kommer från andra delar av landet.
 
Karolinska Universitetssjukhuset strävar efter att alltid bli bättre, därför uppmuntrar vi allt intresse för att arbeta med förbättringsarbete!

Arbetstiden är dagtid måndag-fredag.
 
Vi söker 
För att trivas i rollen som kontaktsjuksköterska behöver du kunna arbeta självständigt samtidigt som du trivs i team. Du tar dig an nya uppgifter med glädje och engagemang, och är lösningsfokuserad. Du bemöter dina kollegor på ett positivt sätt i alla situationer och gillar att beta av en arbetslista som inte tar slut, men som kan prioriteras. På mottagningarna är vi varandras arbetsmiljö!

Som person är du nyfiken, engagerad och villig att lära. Rollen kräver också att du är strukturerad och noggrann. Stor vikt läggs också vid personlig mognad.
 
Kvalifikationer 
Krav: Legitimerad sjuksköterska med två års erfarenhet inom akutsjukvård
Meriterande: Specialistutbildning inom kirurgi/onkologi och erfarenhet från mottagningsarbete. Goda kunskaper i Take Care.
 
Varmt välkommen att söka!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

- Bevis om specialistkompetens  

 

 

 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

 

Tema Cancer är ett av de största av Karolinska Universitetssjukhusets teman. Tema Cancer bedriver sin verksamhet huvudsakligen i Huddinge och Solna, men har även verksamhet på Danderyds sjukhus. Tema Cancer har cirka 2 000 medarbetare och utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdom.  

Genom att arbeta med värdebaserad vård där multiprofessionella och multidisciplinära team samarbetar strävar vi efter resultat som gör skillnad för patienten. Vårt nära samarbete med Karolinska Institutet gör att vi även kan bedriva omfattande patientnära klinisk forsknings- och utbildningsverksamhet. 

 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

 

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

 

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Sjuksköterska till mottagning för Endokrina tumörer och Sarkom

Karolinska Universitetssjukhuset