medrek.se

Sjuksköterska till mottagning inom urologi, Solna

Ansök nu

Sjuksköterska till mottagning inom urologi, Solna

Vill du bli vår kollega? Välkommen att söka till oss på mottagning för urologiska sjukdomar i nya sjukhusbyggnaden i Solna!  

Om oss  
Mottagningen för urologiska sjukdomar bedriver högspecialiserad vård inom prostatacancer, urinblåscancer och neurourologi. Till vår mottagning kommer patienter för utredning och behandling av olika urologiska sjukdomar. I vår organisation arbetar kirurgin och onkologin nära varandra vilket gör det lättare att följa patientens flöde.  

Vi arbetar dagtid och erbjuder flextid.  

På mottagningen arbetar tre sjuksköterskor och två undersköterskor. Vi är en mindre arbetsgrupp vilket gör att var och en av oss är så otroligt viktiga.  

Om tjänsten  
Som sjuksköterska på urologmottagningen assisterar du läkare vid undersökningar, behandlingar och provtagningar. Det bedrivs också sköterskemottagning med omväxlande arbetsuppgifter som avancerade kateterbyten, vård av inkontinens, erektionsimplantat samt telefonrådgivning.  

Vi söker  
Vi söker en sjuksköterska med erfarenhet av urologisk vård. Du har god samarbetsförmåga och förmåga att arbeta självständigt samt tar egna initiativ. Du är en trevlig person som har lätt för att skapa en god arbetsmiljö omkring dig. Att ha patienten i centrum är en självklarhet för dig.   

Kvalifikationer  
Legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av urologisk vård.  
Erfarenhet av mottagningsarbete är meriterande.  

 
Urval sker löpande.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.


 

Är du intresserad av att vara med och påverka och utveckla vår verksamhet är du hjärtligt välkommen med din ansökan!
Hälsningar omvårdnadschef Christina och övriga kollegor på mottagningen för urologiska sjukdomar  

Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.
Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus.
Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

 

 

 

 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (samtliga bilagor ska bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

 

--------------------------------------------------------

Tema Cancer är ett av de största av Karolinska Universitetssjukhusets teman. Tema Cancer bedriver sin verksamhet huvudsakligen i Huddinge och Solna, men har även verksamhet på Danderyds sjukhus. Tema Cancer har cirka 2 000 medarbetare och utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdom.  

Genom att arbeta med värdebaserad vård där multiprofessionella och multidisciplinära team samarbetar strävar vi efter resultat som gör skillnad för patienten. Vårt nära samarbete med Karolinska Institutet gör att vi även kan bedriva omfattande patientnära klinisk forsknings- och utbildningsverksamhet. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

 

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Sjuksköterska till mottagning inom urologi, Solna

Karolinska Universitetssjukhuset