medrek.se

Sjuksköterska till Mottagningen för Huvud halscancer och Huvud halssjukdomar Karolinska i Solna

Regioner
Utgår

2020-09-20

Ansök nu

Sjuksköterska till Mottagningen för Huvud halscancer och Huvud halssjukdomar Karolinska i Solna

Vill du arbeta som sjuksköterska på vår fantastiska mottagning inom huvud halscancer och huvud halssjukdomar är du varmt välkommen att söka till vår mottagning.

Vi erbjuder
En stimulerande, spännande och utvecklande arbetsplats med möjlighet till kompetensutveckling tillsammans med kompetenta kollegor i framtidens sjukvård. 
 
Vi arbetar flödesinriktat, utreder och behandlar patienter i alla åldrar med sjukdomar i näsa, bihålor, mun och svalg. Vår specialistinriktning är tumörkirurgi inom huvud halsområdet . Vi dokumenterar i journalsystemet Take Care och använder TQ för telefonrådgivning.

Om tjänsten
I uppdraget ingår det att informera om kommande steg i vård och behandling, inskrivning inför operation, assistera vid mottagningsbesök och polikliniska operationer, vara ett stöd till patienter och närstående vid krisreaktion, telefonrådgivning samt förmedla kontakter med andra yrkeskategorier. 
 
Som sjuksköterska har du det övergripande ansvaret för patienten. Du ingår i ett team med andra sjuksköterskor, undersköterskor, operationsplanerare, läkare och SVF koordinator

Tjänsten är ett vikariat fram till och med augusti 2021 med chans till förlängning. Du kommer att arbeta dagtid, måndag - fredag.

Vi söker

Dig som är:
-  intresserad av kirurgi inom huvud halscancer och huvud halssjukdomar.
-  kvalitetsmedveten och noggrann. 
-  kan arbeta självständigt och har en stark känsla för teamarbete. 
-  har god samarbetsförmåga med ett positivt och trevligt bemötande mot kollegor och patienter.
 
Stor vikt läggs vid personliga egenskaper och ambitioner.

Kvalifikationer 

Krav: Legitimerad sjuksköterska med minst ett års erfarenhet. Kommunikativ förmåga i både tal och skrift. 
Meriterande: Erfarenhet från kirurgisk cancervård.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

Tema Cancer är ett av de största av Karolinska Universitetssjukhusets teman. Tema Cancer bedriver sin verksamhet huvudsakligen i Huddinge och Solna, men har även verksamhet på Danderyds sjukhus. Tema Cancer har cirka 2 000 medarbetare och utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdom.  

Genom att arbeta med värdebaserad vård där multiprofessionella och multidisciplinära team samarbetar strävar vi efter resultat som gör skillnad för patienten. Vårt nära samarbete med Karolinska Institutet gör att vi även kan bedriva omfattande patientnära klinisk forsknings- och utbildningsverksamhet. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Kontakt
Carina Jankevics 
Omvårdnadschef
contacticon mobile 070-167 13 20

Fackliga representanter
Vårdförbundet; e-mail josefin.lannegren@sll.se

Referensnummer
171749

Dela detta jobb

Sjuksköterska till Mottagningen för Huvud halscancer och Huvud halssjukdomar Karolinska i Solna

Karolinska Universitetssjukhuset