medrek.se

Sjuksköterska till nattjänsta avancerad kirurgisk verksamhet i Solna

Regioner
Utgår

2020-04-09

Ansök nu

Sjuksköterska till nattjänsta avancerad kirurgisk verksamhet i Solna

Hos oss utförs de mest avancerade ingreppen och vi känner en stolthet att arbeta just här och på Karolinska!” - Klara och Lovisa, sjuksköterskor på vårdavdelning bäckenkirurgi. Läs mer om hur dom beskriver verksamheten och arbetsgruppen!

Klara och Lovisa berättar om verksamheten, patienterna och arbetsgrupp

Att arbeta på Kolorektal och Gynekologisk cancervårdavdelning innebär att jobba med avancerad sjukvård. Det är kompetenskrävande men när man får kläm på det är det väldigt givande och lärorikt! Ibland är det mycket att göra och det är intensiva dagar men vi har en trevlig arbetsgrupp som gör att man skrattar och det är högt i tak. Vi stöttar varandra på jobbet.

Patientgruppen är intressant att arbeta med då det är både yngre och äldre individer som kommer hit. De som vårdas hos oss har kolorektal eller gynekologisk cancer och vi
tar emot patienter från hela landet. Vi vårdar endast kirurgiska patienter. Det flesta operationer är planerade men vi har också ett akut intag. Många av de som vårdas hos oss har nyligen fått sin diagnos och de är tacksamma för den snabba vård vi ger. Det är ett stort fokus på själva kirurgin och inte cancerdiagnosen.

Kirurgi handlar ju om hela patienten och att säkerställa att varje individ kan återhämta sig efter sin operation. Patienterna får vara fysiskt aktiva efter kirurgin.  Mycket av arbetet som sjuksköterska innefattar medicintekniska moment så som v-sond, dränage, centrala infarter etc. Oavsett vad man vill arbeta med i framtiden får man en bra grund att stå på när man arbetar här. Vi har lärt oss så otroligt mycket!

I verksamheten arbetar vi efter ERAS-programmet och vi båda (Klara och Lovisa) har ett ärskilt ansvar för programmet hos oss. ERAS-programmet syftar till att säkerställa

kvalité för patienten. Programmet kan bidra till att patienterna återhämtar sig bättre och att vårdtiden förkortas.

Sök tjänsten och bli vår kollega! / Klara och Lovisa

Vi erbjuder

  • Som ny sjuksköterska får du en introduktion på åtta veckor hos oss
  • Inom Tema cancer har vi ett mentorskapsprogram, vilket ger möjlighet för dig som vill att utvecklas inom området och i din roll som sjuksköterska inom temat, det finns många möjligheter hos oss.
  • För nyexaminerade sjuksköterskor som börjar hos oss har vi en utsedd klinisk omvårdnadsledare.
  • Kompetensförsörjning på avdelningen sker genom föreläsningar som hålls av kirurgen
  • men även övriga medarbetare på sjukhuset i regel en gång i veckan.
  • Du erbjuds en tillsvidareanställning.
  • Vi har individuell schemaplanering inom 24/7 avtalet.
  • Läs mer om förmåner här.

För dig som är intresserad av tjänsten samt söker den finns möjlighet till hospitering. Vi uppmuntrar kommande medarbetare att komma och träffa blivande kollegor, se miljön och skapa sig en egen uppfattning av arbetspltsen

Vem söker vi?

Till denna tjänst söker vi en erfaren sjuksköterska då det är en nattjänst och du som söker behöver bara trygg i din yrkesroll för att kunna jobba natt. Vi tror att det är viktigt att du som söker hit är villig att ta dig an nya utmaningar och erfarenheter. Det är stundtals ett högt tempo och akuta situationer kan uppstå vilket gör att du bör ha en god prioriteringsförmåga samt vara flexibel i ditt dagliga arbete.

Såklart är du legitimerad sjuksköterska som har arbetet mist ett år som sjuksköterksa.

Varmt välkommen att ansöka!

Tema Cancer är ett av de största av Karolinska Universitetssjukhusets teman. Tema Cancer bedriver sin verksamhet huvudsakligen i Huddinge och Solna, men har även verksamhet på Danderyds sjukhus. Tema Cancer har cirka 2 000 medarbetare och utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdom.  

Genom att arbeta med värdebaserad vård där multiprofessionella och multidisciplinära team samarbetar strävar vi efter resultat som gör skillnad för patienten. Vårt nära samarbete med Karolinska Institutet gör att vi även kan bedriva omfattande patientnära klinisk forsknings- och utbildningsverksamhet. 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte, på grund av GDPR. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Yrkesområde
Specialistsjuksköterskor
Sjuksköterska
Sjuksköterskor kirurgi

Arbetsplats
Solna

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Petra Bergman 
contacticon phone 0725840684

Fackliga representanter
Vårdförbundet: Elsa Sundqvist Pejlare telefon: 08- 517 755 53

Referensnummer
169278

Dela detta jobb

Sjuksköterska till nattjänsta avancerad kirurgisk verksamhet i Solna

Karolinska Universitetssjukhuset