medrek.se

Sjuksköterska till Neurogastromottagning, Huddinge

Regioner
Utgår

2022-05-29

Ansök nu

Sjuksköterska till Neurogastromottagning, Huddinge

Vår verksamhet växer och vi ska nu bli fler. Vi erbjuder ett intressant och spännande arbete inom vår Gastroenterologiska verksamhet med inriktning Neorogastropatienter. Arbetet är dagtid, måndag till fredag och du kommer att ha din arbetsplats i Huddinge. Vi erbjuder dig ett individuellt anpassat introduktionsprogram samt möjlighet till kompetensutveckling utifrån dina behov.

Om tjänsten
Gastroenterologi är en specialitet inom Tema Inflammation och åldrande och den Medicinska enheten Gastro, Hud och Reuma som bedriver högspecialiserad vård och forskning.

I Huddinge har vi vår Neurogastromottagning, vi utreder och behandlar olika former av tarmdysmotilitet som beror på neuromuskulära sjukdomar i mag- och tarmkanalen eller är följdtillstånd till systemiska sjukdomar. Vi sköter också patienter med ovanliga gastrointestinala sjukdomar. Många av de ovanliga sjukdomarna är medfödda men några, som kort-tarmsyndrom och sekundär nutritionssvikt kan uppstå först i vuxen ålder. Utredning för denna specifika patientgrupp görs på Gastrolab, här bedömer vi motorikstörningar och tarmfysiologi. Du kommer i ditt arbete att ha ett nära samarbete med de sjuksköterskorna som arbetar på gastrolab. Inom Gastro i Solna utreder och behandlar vi patienter med inflammatoriska mag- och tarmsjukdomar, där har vi även vår slutenvårdsavdelning.

Som sjuksköterska på Neurogastromottagning är du spindeln i nätet med ansvar för mottagning, bokningar, telefonrådgivning samt självständiga sjuksköterskebesök med både injektioner och infusioner. Arbetet innebär teamarbete men också en stor del självständigt arbete och ansvar, du kommer även vara delaktig i utvecklingen av verksamheten. Arbetsuppgifterna är lärorika och utmanande och du kommer ständigt att utvecklas i din sjuksköterskeprofession inom verksamheten har vi många samarbetspartner bland annat psykiatriker, dietist, kurator och tarmterapeuter.

Vi söker
Dig som är intresserad av Gastroenterologi. Vi värdesätter personlig mognad. Som person är du trygg, stabil och har förmågan att arbeta självständigt men du behöver även ha en stark känsla för teamarbete för att kunna vara med och utveckla verksamhetens mål och tillsammans med kollegor förbättra arbetssätt och flöden. Du är empatisk och lyhörd och sätter patienten i centrum. För dig är patientsäkerhet viktigt och du vill få patienten att känna engagemang i sin egenvård.

Kvalifikationer
Krav:

  • Legitimerad sjuksköterska, gärna med kompetens och erfarenhet av omvårdnad av patienter inom Neurogastro eller IBD.
  • Erfarenhet av arbete med psykisk ohälsa, personcentrerat förhållningssätt och coping strategier.

Meriterande:

  • Erfarenhet av att assistera vid Sigmoideoskopier. 

Varmt välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!


Tema Inflammation & Åldrande
Tema Inflammation och Åldrande omfattar internmedicinska specialiteter såsom endokrinologi och metabolism, njurmedicin, gastroenterologi och lungmedicin samt geriatrik, reumatologi, hud och venereologi. Vi är organiserade i fem enheter med en tydlig öppenvårdsprofil och med stark klinisk forskning i flera aktiva forskargrupper.

Vi ansvarar för utbildning inom många olika yrkeskategorier på både specialist- och grundläggande nivå. Hos oss är alla medarbetare viktiga och delaktiga i utvecklingen av vården.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm(öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn

Vårdförbundet

Telefon
vardforbundet.karolinska@regionstockholm.se

Dela detta jobb

Sjuksköterska till Neurogastromottagning, Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset