medrek.se

Sjuksköterska till Njurmedicinsk mottagning

Regioner
Utgår

2019-06-28

Ansök nu

Sjuksköterska till Njurmedicinsk mottagning

Vi erbjuder 
Ett spännande arbete på en Njurmedicinsk mottagning, med många patienter i omlopp.

Om tjänsten 
Som sjuksköterska arbetar man bland annat i reception, dagvård, telefonrådgivning och administrativt arbete i TakeCare, som t.ex. att kalla patienter till mottagningsbesök. Stor möjlighet till egen sjuksköterskemottagning. Registrering i Kvalitetsregister ingår också i arbetet.

Tjänsten avser ett vikariat med start 1 september 2019 till och med 31 augusti 2020.

Vi söker dig 
Vi söker dig som tycker om att arbeta i ett team, men samtidigt ha en god förmåga att arbeta självständigt.

Kvalifikationer 
Krav:

Legitimerad sjuksköterska
Goda kommunikationsfärdigheter i svenska
Goda kunskaper i journalsystemet TakeCare
Bra datavana
Meriterande: Erfarenhet inom Njurmedicin och / eller tidigare mottagningsarbete.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV
3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  
- Yrkeslegitimation  
 
Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. För klinisk personal genomförs en hälsoundersökning innan nyanställning.
 
Tema Inflammation och Infektion är ett sjukhusövergripande tema som ansvarar för vård, forskning och utbildning inom flera internmedicinska specialiteter som endokrinologi, njurmedicin, gastroenterologi, lungmedicin samt infektionssjukdomar, reumatologi, hud och venereologi. Vården är organiserad i 17 patientflöden baserade på likartade diagnoser och omfattar ett 70-tal patientgrupper. 
I temat är alla 1 200 medarbetare viktiga och delaktiga i utvecklingen av vården. Tema Inflammation och Infektion har en stor öppenvårdsprofil med stark klinisk forskning och nära samarbete med specialistvårdscentra. 
 
Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Vikariat

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Eva-Marie Haggren Andersson 
Chefsjuksköterska
contacticon mobile 0725-03 83 18

Fackliga representanter
Vårdförbundet: Catrine Hejdenberg 0858582582

Dela detta jobb

Sjuksköterska till Njurmedicinsk mottagning

Karolinska Universitetssjukhuset