medrek.se

SJUKSKÖTERSKA TILL NYSTARTAD AKUT INTAGNINGSENHET

Ansök nu

SJUKSKÖTERSKA TILL NYSTARTAD AKUT INTAGNINGSENHET

Just nu söker vi sjuksköterskor som är intresserade av att vara med när vi startar upp AIE (Akut intagningsenhet) inom medicinsk enhet huvud hals lunga och hud- HHLH i Tema Cancer.

Enheten skapas för att snabbt kunna hjälpa patienter med akuta komplikationer av sin kirurgiska eller medicinska behandling inom hela Tema Cancer. Enheten skapas som en del av våra slutenvårdsavdelningar och arbetet med intagning sker parallellt med den övriga vården.

Verksamheten kräver förmåga att kunna prioritera och ta rätt beslut i komplicerade omvårdnadssituationer. Du behöver också vara stark inom teamarbete och arbetsledning.

Arbetet är för dig som vill arbeta med högspecialiserad vård, är engagerad och fokuserad på att utvecklas.

Vi erbjuder

- Tillsvidareanställning (dag/kväll, eventuellt natt-tjänst vid intresse)

- Möjlighet att arbeta i team med patienten i fokus

- Arbete med telemetriövervakning

- Inskolning i blodgasanalys och provtagning

- Individuellt introduktionsprogram

- Utbildning och föreläsningar inom specifik omvårdnad för patientgruppen

- Internföreläsningar för kompetensutveckling sker löpande

- Friskvårdsbidrag / friskvårdstimme. Yoga på onsdagar och fredagar.

Om tjänsten

Vår arbetsgrupp består av specialistutbildade sjuksköterskor och undersköterskor samt en blandning av både nyutbildade och erfarna sjuksköterskor. På avdelningen arbetar vi med att få fram möjligheten att kunna erbjuda en rotationstjänst för de som önskar. Vi ser väldigt positivt på karriärväxling och utveckling utan att behöva byta arbetsplats.

På avdelningen har vi en klinisk omvårdnadsledare som heter Elisabeth. Hon har ledarutbildning och lång erfarenhet av vårdyrket och kommer finnas som stöd för dig både under din inskolning och under din anställning hos oss. Elisabeth ansvarar även för föreläsningar och internutbildningar på avdelningen samt samlar personalen till diskussion vid svårare patientfall. På onsdagar och fredagar kan de som vill träna yoga på arbetstid tillsammans med Elisabeth.

Vi söker dig som

- Är intresserad av akutsjukvård och vill arbeta flödesinriktat med patienten i fokus

- Har några års erfarenhet inom slutenvård och/eller akutsjukvård

- Är flexibel och har god samarbetsförmåga och vill vara med i att utveckla omvårdnadsarbetet.

Kvalifikationer 

Krav: Legitimerad sjuksköterska

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.

Dela detta jobb

SJUKSKÖTERSKA TILL NYSTARTAD AKUT INTAGNINGSENHET

Karolinska Universitetssjukhuset