medrek.se

Här har Du oss!

 

Vi letar efter just Dig som vill utvecklas med oss och vill vara en del av vårt fina team! Vi söker Dig som är en erfaren sjuksköterska till vårt härliga team. Hos oss får du en stabil arbetsgivare och kompetenta kollegor som värdesätter arbetsglädje! 
 

Dina arbetsuppgifter:
Arbetet som sjuksköterska är omväxlande och utvecklande och innebär bland annat telefonrådgivning, tidbokning, triagering och laboratorietjänst. Du deltar i den medicinska bedömningen och arbetar nära andra yrkeskategorier på vårdcentralen.  En del av arbetet innebär att du är delaktig i arbetet att utveckla och förbättra våra befintliga processer och rutiner i syfte att kontinuerligt utveckla och förbättra vår verksamhet för att vi ska kunna erbjuda våra patienter den bästa vården.
 

Din profil:
Vi söker dig som är utbildad sjuksköterska eller distriktssköterska, gärna med erfarenhet av att arbeta inom primärvården och/ eller kommunsjukvård sedan tidigare. För oss är det viktigt att du tillsammans med dina kollegor vill vara med och bidra till ett öppet och positivt arbetsklimat. För att lyckas i rollen är det viktigt att du har lätt för att arbeta såväl självständigt som i team. Självfallet har du alltid patienten i fokus och du värnar om ett gott bemötande både i telefon och i det personliga mötet. På vårdcentralen använder vi journalsystemet Systeam Cross och det är en stor fördel om du har erfarenhet av att arbeta i detta system.


Vi erbjuder dig:
Vi erbjuder dig ett varierande och utvecklande arbete i en vårdkoncern som växer. Vi sitter i vackra gamla lokaler i centrala Olofström. Vår syn på primärvård grundar sig i att vi arbetar tillsammans som ett team oavsett yrkeskompetens där alla kompetenser är lika viktiga. Vi ser det som en självklarhet att du vill vara med och bidra till arbetsglädje!
 

Anställning och ansökan:
Tjänstgöringsgrad och tillträde enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, skicka därför din ansökan omgående.
 

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Verksamhetschef Christine Stridsberg på tel. 076-894 50 09 alternativt maila på christine.stridsberg@primavard.se.
 

Om oss:
Mottagningen i Olofström består av 20 personer och totalt är det ca 8000 listade patienter på vårdcentralerna. Verksamheten är fullt utrustad och personalgruppen består bland annat av allmänläkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, fysioterapeuter, KBT-terapeut samt sekreterare. 

Familjeläkarna i Olofström och Läkehjälpen har bytt namn till Olofströmskliniken. Familjeläkarna i Olofström blev utsedd till bästa vårdcentral i Blekinge i Nationella Patientenkäten (NPE) 2016 och Läkehjälpen blev utsedd till 4e bästa!


Varmt välkommen med din ansökan!

Sjuksköterska till Olofströmskliniken

Företag Prima Vård AB
Regioner
Utgår

2023-03-01

Ansök nu

Dela detta jobb