medrek.se

Referensnummer

A1075009

Om tjänsten
Vill du ha ett spännande, utvecklande och meningsfullt arbete?
Omsorgsförvaltningen söker nu sjuksköterskor med placering dag/kväll/helg för en visstidsanställning.

Som sjuksköterska i omsorgsförvaltningen utför du sjukvårdsinsatser på särskilda boenden och/eller i ordinärt boende som till exempel läkemedelshantering, såromläggning, kateterbyte, avancerad hemsjukvård och vård i livets slut. Du kommer att möta både barn, unga och äldre med hälso- och sjukvårdsbehov. Arbetet innebär ett stort eget ansvar med varierade arbetsuppgifter och det är därför viktigt att du är trygg i din yrkesroll. Du arbetar både självständigt och i team utifrån patientens behov och möjligheter.

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som vill ha ett arbete som utförs självständigt under ansvar. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från kommunal hälso- och sjukvård. Som person är du strukturerad, har en hög samarbetskompetens och en förmåga att prioritera ditt arbete. Du känner ett stort engagemang och intresse för dina arbetsuppgifter.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Körkort är ett krav.

För att kunna komma i fråga för en anställning ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas. På polisen hemsida https://polisen.se/ väljer du registerutdrag för arbete med barn med funktionsnedsättning, blankettnummer 442-9. Vid nyanställning inom vård- och omsorgsyrken i Kalmar kommun måste du kunna visa att du är vaccinerad mot Covid-19. Vaccinationsbeviset hämtar du på www.e-halsomyndigheten.se.

Kalmar växer och vi är nu över 70 000 invånare. 
Kalmar har en fantastisk kulturhistorisk miljö som ger staden charm och karaktär men Kalmar är också en modern universitetsstad med visioner. Här finns framtidstro, bra kommunal service och stadspuls parallellt med en livskraftig landsbygd. 

Kommunens arbetsplatser representerar verksamheter med cirka 200 olika yrken på åtta förvaltningar och tillsammans är vi ca 6 000 anställda.

Kalmar kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet. Kalmar kommun värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till det.

Tillsammans gör vi ett Kalmar för alla ännu bättre. Välkommen att söka jobb hos oss!

Omsorgsförvaltningen ansvarar för omsorg av och insatser till äldre människor. En av Sveriges viktigaste samhällsfunktioner. Hos oss arbetar undersköterskor, sjuksköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter och enhetschefer på våra äldreboenden och inom hemtjänsten. 

Grundläggande för vårt viktiga och givande arbete är att varje människa är unik, varje möte är unikt och vi når framgång genom samverkan och delaktighet. Vi erbjuder dig ett arbete med varierande arbetsuppgifter. Du får möjligheter att utvecklas och bidra till samhällsnyttiga insatser.

Sjuksköterska till omsorgsförvaltningen - visstid

Regioner
Utgår

2022-02-27

Ansök nu

Dela detta jobb