medrek.se

logga

Sjuksköterska till Onkologikliniken avd 13, Sundsvall

Ansök nu

Sjuksköterska till Onkologikliniken avd 13, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Onkologkliniken består av mammografi, patologi, strålbehandling, SSIH, mottagning/dagvård och vårdavdelning. Onkologklinikens vårdavdelning 13 har 15 vårdplatser och vårdar de flesta cancerdiagnoser. Vi bedriver också flera projekt/utvecklingsarbeten. Vi har infört personcentrerad vård. Under kommande år startar vi arbetet med omvårdnadsronder. Hos oss finns möjlighet till kompetensutveckling bland annat genom läkarföreläsningar och utbildningsdagar. Vi har individuell lönesättning. Inom förvaltningen arbetar vi med införande av kompetenstrappor för att säkra, behålla och utveckla våra kompetenser för att nå uppsatta mål och ge patienten en säker vård och ett gott bemötande.

Är du intresserad av att arbeta inom ett arbetsområde där utvecklingen ligger i framkant och där vi lägger stort fokus på att ge tid till våra patienter och deras anhöriga, då är detta ett jobb för dig!

Arbetsuppgifter
Som sjuksköterska hos oss arbetar du i team kring patienten med en undersköterska, nära till hands finns även läkare, sjukgymnast, arbetsterapeut, kurator, dietist och SSIH. Vid behov finns även andra professioner att tillgå. Vi utvärderar fortlöpande vårt arbete och ser att våra patienter är nöjda med den vård de fått hos oss.

Som medarbetare är du mycket viktig hos oss och vi jobbar ständigt med att skapa en god arbetsmiljö och hälsosamma scheman. Vi ser till att alla får ut sina raster och vi undviker så långt det är möjligt övertidsarbete. Vi har en prestigelös arbetsplats där alla blir sedda och allas kompetens värdesätts. Vår värdegrund är glädje, respekt och ansvar. Vi arbetar nära vår verksamhetschef och beslutsvägarna är korta. När du börjar hos oss får du individuell inskolning med tillgång till egen mentor, du arbetar alltid med en erfaren kollega.

Tjänsten är en heltidstjänst men vi kan erbjuda annan sysselsättningsgrad efter överenskommelse.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, tidigare erfarenhet från onkologi är meriterande. Vi ser att du som söker besitter en personlig mognad där du är trygg, stabil och har självinsikt. Du ser till helheten och tar hänsyn till det större perspektivet, du är lojal och har god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Dela detta jobb

logga
Sjuksköterska till Onkologikliniken avd 13, Sundsvall

Region Västernorrland