medrek.se

Sjuksköterska till onkologisk och kirurgisk dagvård, Solna

Regioner
Utgår

2022-12-25

Ansök nu

Sjuksköterska till onkologisk och kirurgisk dagvård, Solna

Har du ett genuint intresse för kirurgisk och onkologisk omvårdnad? då kan vi vara arbetsplatsen för dig. Vi är en liten och familjär arbetsgrupp som jobbar med dagkirurgi och onkologisk dagvård. Sök tjänsten och bli en del av oss!

Vi erbjuder

 • Måndag till fredagsarbete.
 • Hög andel medicintekniska uppgifter.
 • Varierande arbetsuppgifter.
 • Erfarna och engagerade kollegor.
 • Individuellt anpassad introduktion.
 • Regelbunden kompetensutveckling.
 • Mentorskapsprogram för nyanställda.
 • Möjlighet till specialistutbildning på betald arbetstid.

Som anställd på Karolinska Universitetssjukhuset får du självklart också ta del av de förmåner som vi erbjuder.

Om tjänsten
Arbetsuppgifterna på dagvårdsenheten omfattar bland annat preoperativa förberedelser, postoperativ omvårdnad i samband med dagvårdsoperationer samt omvårdnad före och efter undersökningar. Du har även till viss del hand om bokningar av nya patienter.
Vanliga typer av undersökningar och ingrepp är biopsier, tappning av pleura och aschites, undersökning i narkos, PEG-inläggning och nefrostomi-inläggningar.

Dagvårdsenheten är öppen mellan 06.45-20:30 måndag till torsdag och 06.45-19.00 fredagar. Stängt helg och röda dagar. Arbetet är 40 timmar/vecka och schema anpassas individuellt.

Vi söker
Vi söker dig som har ett genuint intresse för kirurgisk och onkologisk omvårdnad. Vi ser att du har hög social kompetens då det är snabba möten med patienterna och stort patientfokus. Du har även hög förmåga att planera och organisera ditt självständiga arbete.

Då enheten expanderar förutsätter vi att du är driven och vill bidra till utökningen av flera vårdplatser. Som person är du ansvarstagande och arbetar på ett lösningsfokuserat sätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

Kvalifikationer

Krav:

 • Legitimerad sjuksköterska, arbetat minst 1 år som sjuksköterska.

Meriterande:

 • Specialistutbildning inom relevant område.
 • Erfarenhet av slutenvårdsarbete.
 • Erfarenhet av onkologiska och kirurgiska patienter.
 • Tidigare arbetat på dagvårdsenhet.

Välkommen in med din ansökan! 


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Cancer
Tema Cancer är ett av de största områdena inom sjukhuset. Vi utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdomar. Mer om oss finner du på https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-cancer/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

Sjuksköterska till onkologisk och kirurgisk dagvård, Solna

Karolinska Universitetssjukhuset