medrek.se

logga

Sjuksköterska till Onkologmottagningen, Sundsvall

Regioner
Utgår

2023-05-31

Ansök nu

Sjuksköterska till Onkologmottagningen, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Hos oss på Onkologmottagningen/Dagvården har varje patient sin egen historia och behov. Vi försöker att tillgodose det så mycket som möjligt. Vårt mål är att varje patient och närstående ska känna sig väl bemött och omhändertagen hos oss. För att lyckas med detta är vi många som är tillgängliga i arbetet kring patienten, nära till hands finns läkare, undersköterska och dietist. Vid behov finns också kurator och sjukhuskyrkan att tillgå.

Vi söker nu en sjuksköterska till Onkologmottagningen/Dagvården i Sundsvall. Tjänsten avser en vikariatsanställning på heltid under perioden 2023-08-28-2024-09-01.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska på onkologmottagningen/dagvård ger du cytostatika och andra onkologiska behandlingar, utför toxicitetkontroller inför cytostatikabehandling, boka in nästkommande behandling, tar emot planerade samt akuta besök. Du kommer i ditt arbete att möta patienter som fått en cancerdiagnos, svårt sjuka patienter och oroliga närstående. Detta kräver att du är empatisk, lyhörd och att du har en personlig mognad för att kunna ge patienten en trygg och säker vård med ett gott bemötande.

Hos oss ser vi utbildning och kompetensutveckling som en naturlig del av arbetet, det erbjuds därför kontinuerligt möjlighet att delta i utbildningar och föreläsningar inom området. Vi är en personalgrupp som har nära till skratt och där vi pratar med varandra när det känns jobbigt.

Vi ser gärna att friskvårdstimmen utnyttjas när verksamheten tillåter. Under introduktionen tilldelas du en eller två handledare i första hand och ni lägger tillsammans upp planen kring din första tid hos oss.

Kvalifikationer

För detta vikariat söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet i din yrkesroll och har du cytostatika kompetens ser vi detta som meriterande. Du har goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift.

Som person har du en god samarbetsförmåga. Du ser helheter och tar hänsyn till det större perspektivet. Vidare har du en kulturell medvetenhet där du värdesätter olikheter och förstår hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar en själv och andra. Du är kreativ och kommer ofta med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor och bidrar till ett nytänkande som kan omsättas i praktiken och leder till resultat.

Är du intresserad av att vara med och påverka och utveckla vår verksamhet är du hjärtligt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Dela detta jobb

logga
Sjuksköterska till Onkologmottagningen, Sundsvall

Region Västernorrland