medrek.se

Sjuksköterska till öppenvård urologi, Solna

Regioner
Utgår

2019-03-31

Ansök nu

Sjuksköterska till öppenvård urologi, Solna

Vi erbjuder 
Mottagningen för urologiska sjukdomar bedriver högspecialiserad vård inom prostatacancer, urinblåscancer och neurourologi. Till vår mottagning kommer patienter för utredning och behandling av olika urologiska sjukdomar. I vår organisation arbetar kirurgin och onkologin nära varandra vilket gör det lättare att följa patientens flöde.  
 
Vi erbjuder friskvård, flextid och ett gäng kompetenta och trevliga kollegor.  
 
Om tjänsten 
På mottagningen arbetar tre sjuksköterskor och tre undersköterskor. Som sjuksköterska på urologmottagningen assisterar du läkare vid undersökningar, behandlingar och provtagningar. Det bedrivs också sjuksköterskemottagning, till exempel avancerade kateterbyten, vård av inkontinens och erektionsimplantat.  
Administrativa uppgifter ingår i tjänsten. 
 
Vi söker  
Vi söker en sjuksköterska med intresse för urologisk vård. Du har god samarbetsförmåga och förmåga att arbeta självständigt samt tar egna initiativ. Du är en trevlig person som har lätt för att skapa en god arbetsmiljö omkring dig. Att ha patienten i centrum är en självklarhet för dig.  
 
Kvalifikationer  
Legitimerad sjuksköterska med erfarenhet från akutsjukvård. 
Erfarenhet av urologisk omvårdnad är meriterande.  
 
Varmt välkommen att söka! 
 
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV
3. Övriga bilagor (samtliga bilagor ska bifogas i förekommande fall)  
- Yrkeslegitimation  
 
--------------------------------------------------------
Tema Cancer är ett av de största av Karolinska Universitetssjukhusets teman. Tema Cancer bedriver sin verksamhet huvudsakligen i Huddinge och Solna, men har även verksamhet på Danderyds sjukhus. Tema Cancer har cirka 2 000 medarbetare och utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdom.  
Genom att arbeta med värdebaserad vård där multiprofessionella och multidisciplinära team samarbetar strävar vi efter resultat som gör skillnad för patienten. Vårt nära samarbete med Karolinska Institutet gör att vi även kan bedriva omfattande patientnära klinisk forsknings- och utbildningsverksamhet. 
Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!
 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Christina Klarås Nilsson 
Omvårdnadschef
contacticon phone 08-517 763 25
contacticon mobile 070-001 73 73

Fackliga representanter
Vårdförbundet: Jessica Svens, 08-517 715 15, jessica.svens@sll.se

Dela detta jobb

Sjuksköterska till öppenvård urologi, Solna

Karolinska Universitetssjukhuset