medrek.se

Sjuksköterska till Öron,- näs- och halsakuten, Karolinska Huddinge

Ansök nu

Sjuksköterska till Öron,- näs- och halsakuten, Karolinska Huddinge

Är du intresserad av att jobba i ett litet team med stor variation av patienter?

Om verksamheten

På ÖNH-akuten, som är länets enda, behandlas både vuxna och barn med öron,- näs- och halssjukdomar och kommer via remiss. Den akuta verksamheten är öppen dygnet runt.

Om tjänsten

Hos oss får du ett intressant och utvecklande arbete i akutsjukvård inom ÖNH. I arbetet som sjuksköterska på ÖNH-akuten ingår triagering och akut omhändertagande. Du har rollen som flödessjusköterska eller som teamsjuksköterska och jobbar nära undersköterska och läkare. Arbetstempot är stundtals högt varför vi värdesätter god samarbetsförmåga och tydlig kommunikation i ditt arbete.

Vi värnar om att personalen ska kunna utvecklas inom öron,- näs- och halsspecialiteten och bedriver tillsammans med Karolinska Institutet uppdragsutbildning inom ÖNH på 7,5 hp som våra anställda erbjuds att deltaga i. Kompetensutveckling via föreläsningar erbjuds löpande inom vårt patientområde.

Vi har ett positivt arbetsklimat och strävar efter en arbetsplats med hälsosamma schema.

Vi söker

Du är trygg i din roll som sjuksköterska, du är engagerad och har patienten i fokus. Vi vill att du är ansvarstagande och har en god kommunikationsförmåga. Du kan arbeta självständig men även samarbeta i team. Du vill bli en del av vårt glada team och bidra till ett gott arbetsklimat!

Kvalifikationer

Leg. sjuksköterska. Erfarenhet av ÖNH-, barn-, akut- och kirurgisk vård är meriterande.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV
3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  
- Yrkeslegitimation  

 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Tema Akut och reparativ medicin består av fem medicinska enheter (Akut, Trauma/akutkirurgi och ortopedi, Plastikkirurgi och kraniofaciala sjukdomar, Öron-näsa-hals och hörsel och balans, samt Transplantation), två omvårdnadsområden (Solna respektive Huddinge) samt en vårdadministrativ enhet. Vårt arbete inom forskning och utbildning innefattar både medicinska och omvårdnads ämnen och sker i samarbete med Karolinska Institutet och andra utomstående aktörer. Grundutbildningsuppdraget är en stor och viktig del av verksamheten. Tema ARM är långt framme inom området verksamhetsförlagd utbildning (VFU).

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

 

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

 

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte, på grund av GDPR. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Sjuksköterska till Öron,- näs- och halsakuten, Karolinska Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset