medrek.se

Sjuksköterska till Öron, näsa och hals vårdavdelning i Huddinge

Regioner
Utgår

2021-01-25

Ansök nu

Sjuksköterska till Öron, näsa och hals vårdavdelning i Huddinge

Hos oss på ÖNH finns en spännande patientmix bestående av både barn och vuxna. Du får en unik kompetens inom området och får möjlighet att fördjupa dina kunskaper inom det område som intresserar dig mest. Vi på Öron Näsa och Hals söker en sjuksköterska som vill förstärka vårt team ytterligare. Välkommen till oss i Huddinge!

Bli en del av vårt team! 
Vi vårdar patienter med sjukdomar och skador i Öron, Näsa och Hals-området.

På vårdavdelningen har vi dels ett akut flöde där vi lägger in patienter från vår akutmottagning, och dels ett ett stort kirurgiskt flöde bestående av både barn och vuxna.

Operationerna sker både i dagkirurgi och slutenvård. Det är viktigt att du är intresserad av kirurgisk vård, men också av de akut sjuka patienterna som vi tar hand om.

Om tjänsten
Hos oss får du ett intressant och utvecklande arbete med omvårdnad av akuta patienter samt omhändertagande av de som kommer för planerade operationer. Patientgruppen är både vuxna och barn.

Arbetstiden är dag, kväll och helg enligt schema, 38:15 tim/vecka.

Vi erbjuder
Vi värnar om att våra medarbetare ska kunna utvecklas inom öron-, näs- och halsspecialiteten och bedriver tillsammans med Karolinska Institutet en uppdragsutbildning inom ÖNH på 7,5 hp som våra anställda erbjuds att delta i.

Kompetensutveckling och olika föreläsningar erbjuds löpande. Vi har också en aktiv specialistförening för öron-näsa-halssjuksköterskor där vi årligen erbjuder deltagande i utbildningsdagar.

Vi söker
Dig som är trygg i din roll som sjuksköterska, är engagerad och har patienten i fokus.

Vi vill att du är ansvarstagande och har en god kommunikationsförmåga.

Det är viktigt att du har en god samarbetsförmåga men även kan arbeta självständigt samt bidrar till ett bra arbetsklimat.

Kvalifikationer
Krav: Leg. sjuksköterska eller sjuksköterska med specialistutbildning inom barn och ungdom.

Meriterande: Erfarenhet av ÖNH-, barn-, akut- eller kirurgisk vård är meriterande.

Varmt välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev (frivilligt)
- Yrkeslegitimation 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning. 

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret. 

Kontroll av arbets- och uppehållstillstånd kommer att ske i samband med intervju.

Tema Akut och reparativ medicin består av fem medicinska enheter (Akut, Trauma/akutkirurgi och ortopedi, Plastikkirurgi och kraniofaciala sjukdomar, Öron-näsa-hals och hörsel och balans, samt Transplantation), två omvårdnadsområden (Solna respektive Huddinge) och en vårdadministrativ enhet.

Tema Akut och reparativ medicin fokuserar både på akutsjukvård med komplett omhändertagande av den akut sjuka patienten samt högspecialiserad vård. I uppdraget ingår även att säkerställa forskning och utbildning inom dessa områden.


Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på vår hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset. https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

OBS: Vi kommunicerar främst med e-post från vårt rekryteringssystem. För att säkerställa att alla mejl kommer fram rekommenderar vi följande:
- när du får bekräftelsemejl på din ansökan, spara avsändaren som kontakt
- se över dina filterinställningar för skräppost
- hålla utkik i din skräppost.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Dela detta jobb

Sjuksköterska till Öron, näsa och hals vårdavdelning i Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset