medrek.se

Sjuksköterska till Ortopedmottagningen

Regioner
Utgår

2022-12-11

Ansök nu

Sjuksköterska till Ortopedmottagningen

Arbetsplatsbeskrivning

I region Jämtland Härjedalen är livskvaliteten i fokus. Här är den storslagna naturen alltid nära. Här bor du trivsamt och kan fylla din fritid med upplevelser. Vår vision är god hälsa och vi vill vara en region som du längtar till och växer i. Hos oss jobbar du med kollegor från många yrken, med både spets och bredd i kompetensen. Du är också medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd olika och roliga aktiviteter.

Verksamheten på ortopedmottagningen tar årligen emot ca 12 000 patientbesök och ortopedkliniken utför årligen ca 3500 operationer. På ortopedmottagningen arbetar sjuksköterskor, undersköterskor, ortopedläkare, gipstekniker och läkarsekreterare. Samverkan sker bland annat med handterapeuter, fysioterapeuter och kurator.

Området består även av Ortopedavdelningen, Specialistvården Campus (dagkirurgisk enhet), Arbetsterapi- och fysioterapienheten, Ryggkirurgiska mottagningen samt Ortopedläkaravdelningen.

Vi söker nu en sjuksköterska till vår mottagning.
Är du en person som gillar att ha många bollar i luften och har du patientens bästa för ögonen och önskar arbeta tillsammans med ett positivt och framåt gäng? Då kan detta passa dig!

Arbetsbeskrivning

Du kommer att ha en brett och omväxlande arbete med varierande arbetsuppgifter såsom:
• Bokning och planering av väntelista
• Rådgivning och kontakt med patienter via telefon och 1177
• Såromläggningar
• Inskrivningsmottagning
• Assisterande arbete under läkarmottagningar

Du kommer att ha en viktig roll som "spindeln i nätet" vad gäller mottagningens verksamhet och utveckling och du kommer att få arbeta i ett positivt och härligt team bestående av sjuksköterskor, undersköterskor, gipstekniker, läkarsekreterare och läkare.

Arbetet utförs primärt dagtid måndag fredag men utifrån grundkompetens ingår rotation till slutenvård enligt överenskommelse.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska. Meriterande är att du har några års erfarenhet från telefonrådgivning, mottagningsarbete, bokningar i Cosmic och ortopedisk verksamhet. Personliga egenskaper såsom bra samarbetsförmåga, ansvarstagande, flexibilitet och stresstålighet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Andra uppgifter

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Gunilla Stone
Enhetschef
Telefon: 063-154351
Email: gunilla.stone@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Monika Steffens
Vårdförbundet
Telefon: 063-15 30 00 (vxl)
Email: monika.steffens@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/923/2022
Sista ansökningsdag: 2022-12-11

Dela detta jobb

Sjuksköterska till Ortopedmottagningen

Region Jämtland Härjedalen- Hälso- och sjukvård