medrek.se

Vi erbjuder 

Du är välkommen till vårt härliga gäng, där vi värnar om vår goda kamratanda, trevliga stämning och arbetsmiljön. Vi ser nu framemot att välkomna en ny kollega. Kanske är det just dig vi söker! 

Om tjänsten 

Du kommer arbeta som sjuksköterska, tätt tillsammans med undersköterska, läkare, fysio- och arbetsterapeut, vilket gör att vi söker en bra lagspelare. Vi arbetar dagtid, ej röda dagar. Dina arbetsuppgifter är bland annat telefonrådgivning, att boka och kalla till våra mottagningar och att arbeta med självständiga sårmottagningar. Arbete i team med läkarna vid deras mottagningar förekommer även.  

Vi söker 

Vi söker dig som är positiv, öppen och nyfiken med en god samarbetsförmåga. Din människosyn ska, för att passa in hos oss, bygga på respekt för individen. 

Kvalifikationer 

Legitimerad sjuksköterska, gärna med några års erfarenhet av akutsjukvård. 

Urval sker löpande så ansök redan idag! 

Välkommen med din ansökan. 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (samtliga bilagor ska bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation    

------

Tema Trauma och Reparativ Medicin är ett verksamhetsområde för patientcentrerad och innovativ vård, forskning och utbildning. Traumaverksamheten ansvarar för ett akut omhändertagande med högkvalitativ vård för svårt skadade patienter. Reparativ medicin är ett samlingsnamn och behandlar vävnads- och organskador samt sjukdomsprocesser från cellnivå till återställande av funktion och livskvalitet inom flera olika specialiteter. Exempel på patientgrupper är ansiktsmissbildningar, njure- och levertransplanterad, hörselnedsättning (cochleaimplantat barn) och deformitet i rygg. 

Temat består av fem patientområden och omfattar omkring 1 000 medarbetare fördelat på Huddinge och Solna. Grundutbildningsuppdraget är en stor och viktig del av verksamheten och tema Trauma och Reparativ Medicin är långt framme inom området verksamhetsförlagd utbildning med klinisk undervisningsmottagning och avdelning. 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt

Eva Gärdström Larsson 
Chefsjuksköterska
 08-58582103

Fackliga representanter
Vårdförbundet 08-58580000

 

Sjuksköterska till Ortopedmottagningen, Huddinge

Regioner
Utgår

2018-10-21

Ansök nu

Dela detta jobb