medrek.se

Sjuksköterska till övervakningsplatser högspecialiserad barnavdelning

Regioner
Utgår

2022-08-21

Ansök nu

Sjuksköterska till övervakningsplatser högspecialiserad barnavdelning

Vi gör en extra satsning på övervakningsplatser och söker nu dig med specialistutbildning barn- och ungdom, IVA alternativt erfarenhet av akutsjukvård barn/IMA erfarenhet. Vi söker nu dig som vill vara en del av vårt team där vi alla har en sak gemensamt – vi brinner för att sätta barnet i centrum.

Vi erbjuder

Vi finns i fina moderna lokaler på plan 11 i Nya Karolinska Solna. Barnen hos oss har kirurgiska sjukdomar i mage, tarm och urinvägar samt inom thorax, kärl och trauma. Du möter här även barn med gastromedicinska sjukdomar. I vårt uppdrag ingår att vårda barn från hela landet med vissa kirurgiska och urologiska diagnoser som tex diafragmabråck och esophagusatresi.

Vi söker nu ett par sjuksköterskor som är speciellt inriktade att vårda barn som ligger på våra övervakningsplatser. På övervakningsplasterna vårdas de minsta och sjukaste av våra patienter i ett nära samarbete med föräldrarna. Bemanningen är tät där en sjuksköterska och en undersköterska tillsammans vårdar två barn på samma sal.

Den högspecialiserade vården bedrivs av ett team bestående av sjuksköterskor, undersköterskor samt läkare. Att arbeta hos oss ger dig som sjuksköterska en möjlighet till ständigt ny kunskap, utveckling och teamarbete med mycket glädje och engagemang för familjen och det lilla barnet. På avdelningen vårdar vi barn i åldrarna 0-18 år.

Om tjänsten

Som sjuksköterska hos oss kommer du att möta många olika diagnoser vilket gör arbetet både utvecklande och omväxlande. Hos oss finns hela tiden möjligheter till nya kunskaper. Du kommer att skaffa dig en generalistkompetens inom de olika områdena men huvuddelen av din tjänstgöringstid kommer du vara placerad på vår övervakningsenhet med den specifika vårdnivå som bedrivs där. 

Vi har ett gediget inskolningsprogram som är individuellt anpassat efter din tidigare erfarenhet för att du ska få bästa möjliga start hos oss. 

Vi lägger stor vikt vid kompetensutveckling och har en utbildningssjuksköterska anställd hos oss på 50 procent.

Vi erbjuder tillsvidareanställning, heltid. Med 32/34/36 eller 38 timmars veckoarbetstid beroende på helg och nattjänstgöring.
Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande. Det kan ta lite längre tid med anledning av att chefer går omlott under sommaren.

Kvalifikationer

Krav: Legitimerad sjuksköterska, med erfarenhet av barnsjukvård och/eller akutsjukvård och/eller IMA vård.

Meriterande: Specialistutbildning inom barn/ungdom, IVA eller anestesi är meriterande. 

Vi söker

Vi söker dig som har ett genuint intresse för barnsjukvård. Nyfikenhet, engagemang och flexibilitet är egenskaper som vi värdesätter. Vi ser gärna att du uppskattar arbete såväl i team som självständigt. 
Stämmer detta in på dig? Vi ser fram emot din ansökan! 


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Barn- Astrid Lindgrens Barnsjukhus
Till Tema Barn - Astrid Lindgrens Barnsjukhus kommer neonatala barn och svårt sjuka barn med kroniska sjukdomar, medfödda missbildningar och olika akuta tillstånd, från hela landet. På https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-barn-alb/ finns mer att läsa om oss.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm (öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn Rosita Zarif, Vårdförbundet Telefon
vardforbundetsolna.karolinska@regionstockholm.se

 

Dela detta jobb

Sjuksköterska till övervakningsplatser högspecialiserad barnavdelning

Karolinska Universitetssjukhuset