medrek.se

Sjuksköterska till Övre buks Dagkirurgiska enhet i Huddinge

Regioner
Utgår

2019-04-28

Ansök nu

Sjuksköterska till Övre buks Dagkirurgiska enhet i Huddinge

Nu söker sjuksköterska till patientområde Övre buk i Huddinge! Flera av de ingrepp som genomförs hos oss är vi ensamma om i landet att utföra och den kirurgi som finns hos oss är bland den bästa i Europa. Du kommer att få en bred kompetens med varierande arbetsuppgifter i ditt dagliga arbete. Vill du bli en del av vår verksamhet och sträva efter att bedriva en omvårdnad utöver det vanliga? Välkommen in med din ansökan!  
 
Om tjänsten  
På vår dagkirurgiska enhet kommer patienter in för enklare ingrepp så som ERCP, biopsier med mera. Patienterna kommer till oss och förbereds inför ingreppet. De får i regel åka hem redan samma dag. Vi har fyra vårdplatser. Verksamheten har ett nära samarbete med Övre buks Bedömningsenhet.  
I rollen kommer du att förbereda patienten inför kirurgin samt sköta eftervården. Det kan innebära övervakning och smärtlindring om det behövs.  
Arbetstiden är dagtid måndag till fredag. Tjänsten är en tillsvidareanställning.  
 
Vi söker  
Du kommer i ditt arbete att möta svårt sjuka patienter och deras anhöriga. Det kräver att du har en god empatisk förmåga att möta människor i kris. Du är ansvarstagande, har pondus, värdesätter teamarbete och vill vara delaktig i att utveckla cancervården. Vi förväntar oss att du arbetar enligt Karolinskas grundvärderingar – ansvar, medmänsklighet och helhetssyn. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.  
 
Kvalifikationer  
Krav: Legitimerad sjuksköterska med minst tre års erfarenhet i rollen.  
 
Varmt välkommen att söka hit! Hälsningar Cecilia, omvårdnadschef  
 
Mer om Tema Cancer och patientområde Övre buk  
Tema Cancer är ett av de största av Karolinska Universitetssjukhusets teman. Tema Cancer bedriver sin verksamhet huvudsakligen i Huddinge och Solna, men har även verksamhet på Danderyds sjukhus. Temat har cirka 2 000 medarbetare och utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av huvudsakligen malign tumörsjukdom samt benign urologi, hepatologi, hematologi och koagulationssjukdom.  
 
Patientområde Övre buk är ett regionalt och inom vissa delar nationellt centrum för utredning, vård och behandling av patienter med maligna och högspecialiserade benigna sjukdomar i matstrupe/magsäck, lever och pankreas med patientresultat på nationell och internationell toppnivå.  
 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Cecilia Kindstrand Gnarpe 
Omvårdnadschef
contacticon mobile 072-452 23 60

Fackliga representanter
Vårdförbundet Expedition Huddinge, 08-585 803 50

Dela detta jobb

Sjuksköterska till Övre buks Dagkirurgiska enhet i Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset