medrek.se

Sjuksköterska till Patientområde Gynekologi & Reproduktionsmedicin i Huddinge

Regioner
Utgår

2019-03-02

Ansök nu

Sjuksköterska till Patientområde Gynekologi & Reproduktionsmedicin i Huddinge

Vår verksamhet präglas av en god och välkomnande stämning. Hos oss möter vi våra patienter och varandra med omtanke, respekt och vi tar ansvar för våra handlingar. Verksamheten genomsyras av Karolinskas värdeord ansvar, medmänsklighet och helhetssyn och vi sätter givetvis alltid patienten först.  
 
Om tjänsten  
Vi söker dig som är sjuksköterska med klinisk erfarenhet om minst 3 år och vill arbeta med gynekologi i en avancerad och högspecialiserad vårdmiljö. Det är en omväxlande tjänst där du arbetar inom gynekologisk slutenvård och akutmottagning. I verksamheten arbetar läkare, sjuksköterskor, barnmorskor, undersköterskor och avdelningsassistenter tillsammans. Detta för att kunna erbjuda patienterna bästa möjliga vård.  
Endomterios-och bäckenbottencentrum är två tvärprofessionella team som ingår i vår verksamhet.  
 
Tjänsten är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse med schemalagd arbetstid dag/kväll.  
Vi vill att du skall trivas och må bra hos oss. Som anställd erbjuds du friskvård. Tjänsten är belägen i Huddinge, 25 minuter från Stockholms central.  
 
Vi söker  
Du som söker är ansvarstagande, strukturerad och har en god förmåga att prioritera och organisera ditt arbete. Vidare är du flexibel eftersom den ena dagen inte är den andra lik och förutsättningarna för dagen kan snabbt komma att ändras. Lösningsorientering och ett nyfiket utforskande i olika situationer är egenskaper du har. Eftersom vi arbetar inom akutsjukvård behöver du tycka om att arbeta i ett högt tempo. Du har också god samarbetsförmåga då du kommer arbeta med olika professioner och ha ett nära samarbete med dina övriga kollegor. Känner du igen dig på beskrivningen? Välkommen att söka till oss!  
 
Kvalifikationer  
Legitimerad sjuksköterska med klinisk erfarenhet om minst 3 år. Det är meriterande om du har erfarenhet inom akutsjukvård och/eller om du har erfarenhet av gynekologisk/kirurgisk vård.  
 
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. I denna rekryteringsprocess arbetar vi med löpande urval och intervjuer  
 
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV
3. Övriga bilagor (samtliga bilagor ska bifogas i förekommande fall)  
- Yrkeslegitimation  
 
------------------------------------------------------------
Tema Barn- och Kvinnosjukvård med 3200 medarbetare är verksamma inom sex patientområden och två intertematiska funktionsområden. Vård bedrivs på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna och i Huddinge samt på Danderyds sjukhus. Temat är organiserat i 25 patientflöden och cirka 160 patientgrupper inom barn- och kvinnosjukvård.  
Till oss kommer de allra svårast sjuka barnen från hela landet. Vi vårdar barn med kroniska sjukdomar och akuta tillstånd samt tar hand om för tidigt födda barn. Temats kvinnosjukvård innefattar områden som graviditet och förlossning, gynekologi och reproduktionsmedicin. Temat har cirka 310 000 patientbesök per år, varav 105 000 akuta besök. Varje år sker cirka 8 500 förlossningar. Barn- och Kvinnosjukvård har en omfattande klinisk forskning, utveckling och undervisning med brett internationellt samarbete. 
Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!
 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Lindha Heigis Dahl 
Omvårdnadschef
contacticon phone lindha.heigis-dahl@sll.se
contacticon mobile 072-595 59 36
Beatrice Bertel 
Omvårdnadschef
contacticon phone beatrice.bertel@sll.se
contacticon mobile 0725-955 115

Fackliga representanter
Vårdförbundet: Ewa Köhler, 0701-684068

Dela detta jobb

Sjuksköterska till Patientområde Gynekologi & Reproduktionsmedicin i Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset